Oldal frissítése

Thomas gőzmozdony - Fűrésztelep

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Thomas gőzmozdony - Fűrésztelep

Thomas a kis gőzmozdony és barátai egy vagon jó mókát szállítanak a gyerkőcök szobályába! Ez az eredeti vonatszerelvény minden kis lurkót lenyűgöz. Készüljetek fel a szórakozásra Thomassal és Fűrésztelep készletével.

Ez a hordozható Take-n-Play készlet eredeti, ovális alakú vasúti pályát tartalmaz. Thomas gőzmozdony tartós fémből készült, kétirányú mágnesekkel. A vagonok egyszerűen egymáshoz csatolhatóak. A vasúthoz csatlakoztatható Sodor sziget fűrésztelepe. A penge megforgatható.

Thomas gőzmozdony tárolható a készletben és egyszerűen magatokkal vihetitek a kirándulásra. Ezen készlet kombinálható az összes Take-n-Play hordozható készlettel.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa9192
Termékszám:  0746775205102

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15