Oldal frissítése

Tehénistálló

Tehénistálló

Kicsi gyermekeid vannak? Foglald le őket egy fából készült játékkal. Konkréten a Tehénistállóval fejőállással, ahol tarthatod és megfejheted a teheneket. Mind a kis óvodások, mind az iskolások jót játszhatnak vele. A játék  egy hatalmas tehénistállót tartalmaz fejőállással a tehenek tartásához és fejéséhez. A játék minőségi anyagból készült és ellenáll a károsodásnak.

A Tehénistálló fa játék fő jellemzői

  • A Tehénistálló minőségi fából készült
  • Fejőállást is tartalmaz
  • Kis és nagy gyerekek számára
  • Praktikus nyitható tető
  • Ellenáll a károsodásnak
  • Az állatok könnyű kezelése

Könnyű hozzáférés a gazdasághoz

A fa tehénistállónak nyitható teteje van, így könnyen elérheted az állatokat. A tehénistálló több helyiségből áll, a  sok állat tartására és fejésére. A belső teret felosztották a tehenek és a mezőgazdasági gépek számára, és mindkét oldalról bejárható.

Anyag:
fa

Méretek:
gazdaság: 75 × 60 × 27 cm
méretaránya 1:32


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 2,7 cm
Kód:  HRAif8468
Termékszám:  8713219245491

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20