Oldal frissítése

Teddies ceruzák Kisvakond a kádban

4,2 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Teddies ceruzák Kisvakond a kádban

Szeretnéd, ha a gyermekednek jobban tetszene a kádban töltött idő? A kádban használható ceruzák erről minden bizonnyal gondoskodni fognak. A készlet 5 ceruzát tartalmaz és egy szivacsot is Kisvakond motívummal. Nem kell amiatt aggódnod, hogy a ceruzákkal készített rajzot nehéz lesz lemosni, hiszen ez nem így van - emellett pedig a ceruzák nem tartalmaznak sem toxikus, sem allergén anyagokat. A gyermekek rajzolhatnak velük a kádra, a csempére és a saját testükre is.  

Legfontosabb jellemzők

  • A kádra, csempére vagy akár a testre is
  • Nem mérgező, hipoallergén, biztonságos
  • Szivaccsal Kisvakond motívummal
  • Fejleszti a finom motoros készségeket
  • Támogatja a képzeletet

A gyerekek imádni fognak

A gyermekeid szeretnek fürdeni, és mindig kitalálnak valamilyen mókás szórakozást? Szerezd be nekik ezeket a ceruzákat, amikkel olyan ábrákat rajzolhatnak, amilyeneket csak akarnak (persze csak a lemosható felületeken), így a fürdések során még a művésztehetségüket is tökéletesíthetik. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa10175
Termékszám:  8592191111143

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05