Oldal frissítése

Tatra

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tatra

Az ergonomikus Tatra hátizsákkal az iskolások élvezettel indulhatnak az iskolába, a Tatra tűzoltókocsi szép design fekete és piros színben kedvelt motívumát viselve . Nagy előnye az alacsony súlya hiszen mindössze 1 kg, mindez megbízható konstrukcióval és a jó designnal párosítva. Az anatómiailag kialakitott hátulsó panel tökéletesen illeszkedik a gyermekek hátának is nagyon kényelmes viseletet biztosítva. A kényelemérzetét a mellkasi öv optimális teherelosztása és a széles, a gyermek magasságához állítható puha pántok is emelik.

Legfontosabb jellemzők

  • Kis súly és szilárd szerkezet
  • Ergonomikus kialakítású hátsó panel
  • A mellkasi öv optimális teherelosztást biztosít a hátoldalon is
  • Állítható széles és puha pántok
  • Mágneses zár Fidlock
  • fényvisszaverő elemek
  • A tágas belsőtér és rögzített oldalsó zseb cipzárral elválasztva


Ezenkívül a hátizsák automatikusan záródó Fidlock mágneses zárral is büszkélkedhet, amelyen keresztül a kis tanulók nagyon könnyen akár egy kézzel is ki tudják nyitni vagy éppen bezárni a táskát. Csak rá kell csúsztatni a fedőt, és a mágneses zár máris magától lezárja a táskát. Ez az iskola táska tökéletesen alkalmas általános iskolásoknak. A nagyobb biztonság érdekében el van látva fényvisszaverő elemekkel, amelyek garantálják a gyermek jobb láthatóságát rossz fényviszonyok között is. 

Bőséges tárhely

A hátizsák bőséges tárhelyet kínál a tágas belsőtérrel ami szilárd cipzárral zárható és tökéletesen beleillik minden tankönyv, füzet és egyéb iskolai kellék. A fix elválasztók biztosítják a belső tér egyértelmű felosztását. Az első cipzárros zsebben tárolható a ceruzatartó vagy snack. Az oldalán a hátizsák rendelkezik zsebekkel, amibe illeszkednek a palackok és egyéb apróságok. A kényelmes, tartós és funkcionális Tatra hátizsák gyorsan  nélkülözhetetlenné válik a mindennapi tanuló életében

 

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 37 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1 kg
Űrtartalom 15 l
Kód:  HRAkn0736
Termékszám:  8591577043610

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15