Oldal frissítése

Tatra 815 zöld platós

5 2 értékelés
15 690 Ft

Tatra 815 zöld platós

A mára legendássá vált Tatra teherautó gyerekek több generációjának lett kedvenc játéka, és most a mai gyerekek is megtapasztalhatják a nagy kalandot ezzel az egyedülálló játékkal. A Tatra teherautó vidám színekkel díszített, remekül kidolgozott részletekkel rendelkezik, így valóban egy igazi teherautóra emlékeztet. A modell tartós műanyagból készült. Igazán nagy, 100 kg-os teherbírású, így képes nagy rakományt szállítani, valamint a gyerekek is beleülhetnek. 

Legfontosabb jellemzők

  • Eredeti kivitel és minőségi műanyag kidolgozás
  • Nagy teherbírású: 100 kg, hossza 75 cm
  • Szórakoztató univerzális játék fiúknak és lányoknak
  • Billenőplató a rakomány egyszerű kirakodásáért
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Igazán nagy teherautó

A piros színű, zöld platós Tatra teherautót minden bizonnyal megkedvelik a fiúk és a lányok is. Nagy méretű, hossza eléri a 75 cm-t. A gyerekek játszhatnak vele otthon, a kertben, a homokozóban vagy a vízparton - egyszóval mindenütt, ahol jól jön egy játékteherautó. A billenőrendszer lehetővé teszi a rakomány egyszerű kipakolását, aminek köszönhetően a rakományszállítás hosszú órákon át nyújt a gyerekeknek kitűnő szórakozást. 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i irányelvének a cseh jogszabályok minden jogi normája szerint a játékok biztonságát illetően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátott. 

 
 
 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Férfi/fiú

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Műszaki berendezések

Kisautó hossza 75 mm
Tulajdonságok Homokhoz alkalmas
Anyag Műanyag
Kód:  HRAa8315b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595020430798

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10