Oldal frissítése

TAF TOYS Kooky Monster Autós játszószőnyeg

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TAF TOYS Kooky Monster Autós játszószőnyeg

A Taf Toys Kooky Monster egy vidám színű játszószőnyeg autóba. A szőnyeget az autósülés támlájára kell rögzíteni, s az utazás egyszerre vidám mókává válik. A szőnyegen három függő játék van - egy csilingelő szörnyecske, egy madár és egy tükör. Továbbá a gyermek a lábával játszhat a mozgatható gyöngyökkel. A játék ösztönzi a kíváncsiságot, a tapintást és a finommotoros készségeket, fejleszti a gyermekek koncentrációját és koordinációját. Gyermekeknek újszülött kortól ajánlott. A játszószőnyeg tépőzárral rögzíthető az autó üléséhez. 

Termékjellemzők:

Anyaga:
Szép puha szövet
Minőségi műanyag

Ajánlott kor:
Születéstől

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i  2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek valamint a cseh jogrendszer vonatkozó törvényi előírásainak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozat is található a csomagolásban.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Méretek

Hosszúság/mélység 27 cm
Szélesség 30 cm
Kód:  FOB0667
Termékszám:  605566114651

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10