Oldal frissítése

Kutyus Ábécé interaktív játék

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Kutyus Ábécé interaktív játék

Gyermekei új állat cimborája, aki dalocskával jutalmazza a kicsiket, ha elviszik őt sétálni. Az interaktív kutyus ideális segédeszköz az angol ABC betűinek, illetve angol nyelvű szavak játékos elsajátítására, a gyermeki finommotorikus képességek és érzékek fejlesztésére. A színes, vidám kutyust pórázával, lógó füleivel és csóváló farkával minden kisgyermek imádni fogja. A kiskutya angolul kommunikál a kicsikkel, amely előnyükre válhat később, mikor már aktívan kezdik tanulni az angol nyelvet.

Fő sajátosságok

  • A kutyus séta közben dalocskákat énekel
  • Vidám történeteket mesél
  • Megismerteti a gyerekekkel a betűket és a szavakat
  • Csóválja a farkát

Mi mindenre képes a kutyus?

A kutyus csupa mókát és tanulást rejt magában. Ha megnyomja a hangjeggyel ellátott gombot, rákezd egy vidám dalocskára az ABC-ről. A betű feliratos gombok a betűk, illetve az adott betűvel kezdődő szó helyes kiejtésére tanítják a kicsiket. A kutyus képével ellátott gomb megnyomásával a kiskutya megszólal, s vidám történetekkel szórakoztatjaa lurkókat. A gyerekeknek valószínűleg a kutyus farokcsóválása fog legjobban tetszeni. Amint a kiskutya elindul, azonnal rákezd a három vidám dalocska valamelyikére, s amint megáll, abbahagyja az éneklést is.

A játék három darab AAA típusú elemmel működik, amelyek a csomag tartozékai.

Ajánlott korosztály:
1+

Méret:
35,3 × 20,3 × 13,5 cm

 

 
Kód:  HRAa5717
Termékszám:  708431192416

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20