Oldal frissítése

T-34/85 1:24

5 1 értékelés
29 590 Ft

T-34/85 1:24

Vegyél részt egy realisztikus csatában az egyedülálló T-34/85 távirányítós tankkal. Az 1:24-es méretarányú makett (körülbelül 34,5 cm) alaposan kidolgozott részletekkel büszkélkedhet, ami ezt az RC modellt az eredeti tank valósághű másolatává teszi. A modell az igazi tank mozgását is szimulálja az elektromos meghajtásnak köszönhetően, pontos mozgást biztosít, amelyet kiválóan lehet irányítani a távirányító segítségével. A tank minden irányba mozgatható, a lövegtorony forgatható és a löveg állítható. Az ellenséges ágyút az infravörös harcrendszer segítségével tudod célba venni és eltalálni. Természetesen hangmodullal is rendelkezik, amely szimulálja a motor illetve a lövések hangját.  Az első lámpa kapcsolható. A T-34/85 tank modell 2,4 GHz-es telemetriás távirányító rendszerrel rendelkezik.

Megjegyzés: A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

A T-34/85 tank modell főbb jellemzői

  • A patinás tank realisztikus mása
  • Méretarány: 1:24
  • Elektromos meghajtás mozgás funkciókkal
  • Hangmodul autentikus hangeffektekkel
  • Intelligens infravörös harcrendszer
  • 2.4 GHz-es, telemetriás RC rendszer
  • Működő lámpa
  • Szükséges áramforrás: 4 x AA elem (távirányító) + 6 x AA elem (modell)

Realisztikus mozgású RC modell

A funkcionális övvel és kerekekkel ellátott lövegtalpnak köszönhetően a katona előre-hátra mozgatható és minden irányba forgatható. A modell, az eredeti T-34/85 tankhoz hasonlóan, lehetővé teszi a lánctalpak ellentétes irányú mozgását, így a jármű egyhelyben meg tud fordulni. A lövegtorony 320°-ban elforgatható és a löveg állítható, föl-le mozgatható. A lövést az igazival megegyező „lövés hang” kíséri. Az interferenciát autentikus „hátrasiklás” követi.

Indulj a csatába a T-34/85 tankkal

Az intelligens infravörös harcrendszer lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 16 különböző RC modellel játsszál le egy csatát. Az infravörös löveg működését a tank elején illetve a távirányítón található LED fény jelzi. A tank elején egy lámpa is található, amelyet külön lehet ki- és bekapcsolni. A csata előtt lehet gyakorolni az autentikus hanghatású lövéseket az elektronikus céltábla segítségével, amelyet a csomag tartalmaz. Az RC modell, a hangmodulnak köszönhetően hangeffektusokat is hallat, amelyeknek hangereje távolról állítható (motor beindítás és leállítás, géppuska- és ágyúlövés).

A csomag tartalma:

  • T-34/85 modell tank
  • 2,4 GHz-es távirányító
  • Állvány elektronikus céltáblával
  • Makett tartozékok
  • Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 10 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Típus

Méretarány 1:24

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Tulajdonságok Hangeffektek

Haladó funkciók

Üzemidő 25 perc

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Modell

Szín

Szín Zöld
Kód:  HRAif3928
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4897050101254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05