Oldal frissítése

Születésnapi bőrönd 42 db

7 790 Ft

Születésnapi bőrönd 42 db

Van kreatív gyermeke, és szülinapi partit tervez nekik? Vagy éppen ellenkezőleg, kíván-e egy ünneplőnek, aki kis művész? Akkor már nem kell keresnie a tökéletes ajándékot. A BIC Kids születésnapi esetének kreatív díszlete nagy örömet és szórakozást garantál. A csomag tartalmaz mindent, amire szükség van ahhoz, hogy a születésnapi parti nagyszerű színes esemény legyen . Belül 12 könnyen mosható és könnyen mosható vizes alapú jelölő, 12 olajfesték, 12 törésálló zsírkréta és 6 csillogó vízalapú festék található. De ez még nem minden. Ezekkel a segédeszközökkel a gyerekek 24 születésnapi kártyát színeznek ki, amelyeket továbbra is díszíthetnek a mellékelt matricákkal. Kreatív készlet Születésnapi táska három évesnél idősebb gyermekek számára.

A főbb jellemzőireaktív készlet Születésnapi aktatáska

  • Tökéletes születésnapi partira vagy ajándékba
  • Kreatív készlet A születésnapi tok filctollakat, zsírkrétákat, olajfestékeket, csillogó ragasztót, matricákat és születésnapi kártyákat tartalmaz
  • Mindent a jól ismert és minőségi BIC Kids márkától
  • Kreatív készlet Születésnapi aktatáska 3 éves kortól használható

Obsah balení:
12 db vékony marker
12 db olajfesték
12 db zsírkréta
6 csillogó ragasztó
30 db matrica
24 születésnapi kártya

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Szülinapos

Szülinapos kora Univerzális
Kód:  HRAdn01856
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3086123474932

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20