Oldal frissítése

Szófia hercegnő: Rajziskola

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Szófia hercegnő: Rajziskola

Szófia hercegnőt biztosan minden kislány ismeri a róla szóló rajzfilm sorozatból. Ő egy kedves lány, aki épp azt tanulja, hogyan válhat valódi hercegnővé a Királyi udvarban. Ez a gyönyörű játékkészlet magában foglal egy mágikus festőállványt, amely a tetején lévő korona elfordításával átalakul, egy mosolygós Szófia hercegnő figurát és egy ecsetet. A játék készlet biztosan örömet okoz majd minden kis hercegnőnek, akik hosszú órákon át játszanak majd vele.

Fő előnyei

  • Szófia hercegnő játékszett
  • Gyönyörű kidolgozás
  • A készlet tartalma: festőállvány, ecset és figura 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i 2009/48 / EK  játékok biztonságáról szóló irányelvének. Megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Kód:  HRAif0087b
Termékszám:  ASRT0039897012445
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20