Oldal frissítése

Szófia hercegnő: Mesebeli táska teáskészlet

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Szófia hercegnő: Mesebeli táska teáskészlet

Szófia hercegnő meséjét a világon az összes kislányt ismeri és nézi. A hercegnő a királyi udvarban mindenféle kalandot él át a nővéreivel és állati barátaival. Ezzel a bűbájos játékcsomaggal a kislányok eljátszhatják kedvenc jeleneteket a meséből, vagy saját pikniket rendezhetnek, és élvezhetik a kilátást a kastélyra. A készlet egy gyönyörűen, lila amulettel díszített kék bőröndöt, a bájos Szófia hercegnőt és barátnőjét, egy lélegzetelállító teáskannát két pohárral, süteményt, egy kockás piknikező plédet és egy kíváncsi hattyút tartalmaz. A változtatható háttérrel ellátott bőröndben a kislányok elrejthetik értékes kincseiket. Minden kis hercegnőnek örömet okoz.

Fő előnyei

  • Figurák a Szófia hercegnő meséből
  • Gyönyörű kidolgozás
  • Tartós anyag
  • Hordozható játékkészlet
  • A csomag tartalmaz egy táskát, két hercegnőt, hattyút és piknikfelszerelést

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek és valamennyi magyar jogszabálynak. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat is.

Paraméterek

Kis háztartás

Típus Gyerekedény

Csomagolás

Csomag tartalma Teáskészlet
Kód:  HRAif0089a
Termékszám:  ASRT0039897012582
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20