Oldal frissítése

Szett - Futball

Kiegészítők a termékhez

Szett - Futball

Iskolatáskát keresel az első osztályos gyermekednek? A(z) Szett - Futball szett formája és funkcionalitása azonnal el fog varázsolni. Belső felosztása lehetővé teszi, hogy gond nélkül elférjenek benne a tanszerek és még akkor is megőrzi a formáját, ha nem raktad tele. Egy szép tolltartót is kapsz hozzá, amely az iskolakezdés fontos kelléke. A tornazsák ideális papucs és váltóruha tárolására. A beépített fényvisszaverő elemek garantálják, hogy a gyermek nem marad észrevétlen az úton. Az ergonomikus, párnázott hátrész elősegíti a gerinc egészséges fejlődését. A(z) Karton P+P iskolatáska szettje az alábbi kortól ajánlott: 6 éves kortól. Max. űrtartalma 20 l, tehát a gyermek a könyvek mellett egy jó nagy adag uzsonnát is magával tud vinni. Méretek (hossz x szélesség x magasság): 35 cm × 31 cm × 18 cm.

A(z) Szett - Futball iskolatáska szett lényegesebb jellemzői

  • Fiúknak tervezték
  • Probléma nélkül elférnek benne a tanszerek
  • Ehhez az összeállításhoz egyszintes tolltartó is jár, amely írószereket nem tartalmaz
  • A tornazsák ideális váltóruha és papucs tárolására
  • Fényvisszaverő részletek a gyerek biztonságáért
  • Az anatómiai hátrész segíti a gerinc egészséges fejlődését

A(z) Szett - Futball táska legfőbb tulajdonságai

Az anatómiailag kialakított hátrész segíti a gerinc optimális fejlődését. A cipzáras oldalsó zsebek garantálják, hogy gyermeked az uzsonnáját is magával tudja vinni. A merevített belső résznek hála a füzetek és a könyvek nem fognak begyűrődni. A beépített fényvisszaverő csíkok garantálják, hogy a gyermek szürkületben is látható marad.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Nem felszerelt tolltartó, Tornazsák

Tolltartó

Felszerelés Íróeszközök nélkül
Kód:  HRAdn02334
Termékszám:  8596424114628

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05