Oldal frissítése

Sylvanian Families Szivárványos iskolabusz

4,7 3 értékelés
10 290 Ft

Sylvanian Families Szivárványos iskolabusz

Gyermeked játékos és kreatív? Akkor biztosan beleszeret a Sylvanian Families városának megépítésébe. A Szivárvány óvodabusz gondoskodik az állatok szállításáról, miközben remek szórakozásban lehet részed vele. Ez már szinte varázslatos! Az emeletes buszt gyorsan átalakíthatod egy játékokkal teli hellyé! A felső szint üléseiből lesznek a lépcsők és a csúszda vagy a hinta. A busz alsó üléseinek eltávolításával hihetetlenül gyönyörű medencét kapsz. A Szivárvány óvodabusz hosszú órákra leköti a kisgyermekeket. Kombináld a Vár óvodával (külön megvásárolható) az új játéklehetőségekért. A Sylvanian Families Szivárvány óvodabusz 3 éves kortól segíti elő a gyermekek fantáziájának fejlődését.

A Sylvanian Families Szivárvány óvodabusz főbb jellemzői

  • A kétemeletes buszt átalakíthatod egy medencés, csúszdás és hintás játszótérré 
  • Hozzájárul a gyermekek egészséges játékához, stimulálja a fantáziát
  • Egyéb készletekkel is kombinálható
  • A figurákat nem tartalmazza
  • A Sylvanian Families Szivárvány óvodabusz 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Sylvanian Families

A Sylvanian Families játékok már 1985 óta boldogítják a gyermekeket, azóta pedig már az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek. A karakterekből már videojátékokat és animált meséket is készítettek. A Sylvanian Families figurái aranyos állatkák, akik a családjukkal együtt élnek. Ezek az állatok saját kiegészítőikkel és tartozékaikkal érkeznek, amelyek szabadon kombinálhatóak. A játék nem köthető semmilyen szabályhoz, így a gyermekek a saját fantáziájuk és képzelőerejük szerint játszhatnak, egy olyan általuk kreált világban, amely hozzájárul az egészséges fejlődéshez.

A busz méretei: 8 x 24 x 10 cm


Paraméterek

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 10 cm

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Anyag Műanyag

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAif13994
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131053171
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20