Oldal frissítése

Sylvanian Families Rönkház

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sylvanian Families Rönkház

Még a Sylvanian Families családja is azt akarja, hogy kirándulásra indulj a szabadba! Rendelkezésedre áll rengeteg szórakozás, sporttevékenység, és pihenés. A kétemeletes családi ház két szintjét egy létra köti össze, rendelkezik erkéllyel, terasszal, két függőággyal, és még egy titkos jakuzzi-val is. A faházikóval a létra kompatibilis, ez azt jelenti, hogy a két ház összeköthető, és készíthető belőlük egy új, nagy ikerház. A csomag figurákat nem tartalmaz.

Főbb jellemzők

  • Aprólékos kialakítás
  • Számos kiegészítő
  • Fejleszti a kreativitást
  • Stílusos fakunyhó a kikapcsolódásra

Fakunyhó az erdőben

Egy kikapcsolódásra szánt fakunyhó az erdőben tökéletes helyet nyújt a lazításra. Az ajtó nyitható, és két lépcsősorhoz vezet, amelyek gyönyörű káddá, vagy pezsgőfürdővé alakíthatóak. A létra a második emeletre vezet fel, ahol kijáratot találsz az erkélyre. A nagyobb biztonság érdekében egyébként korlátot is építhetsz köré. A magasföldszintre két függőágy helyezhető. Ezek tudatában, akár a Sylvanian Families-rajongó gyermeked imádja a természetet, akár azt szeretné, hogy kedvenc figurái csodálhassák a lenyűgöző természetet, ez az aprólékos kidolgozású kabin mindenképpen a kedvenc kiegészítői között lesz.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló határozatának.

Méretek:
38 × 31 × 20 cm

Ajánlott kor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 38 cm

Tulajdonságok

Használat Játékhoz

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families
Kód:  HRAif1580
Termékszám:  5054131043707
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05