Oldal frissítése

Sylvanian Families Pudli ikrek

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sylvanian Families Pudli ikrek

A Sylvanian falucska állatkái bűbájos kis házikókban élnek. Minden házban más-más család lakik. A házikók egyikében pudli család él - Pudli papa, Pudli mama és két testvérke, egy kisfiú és egy kislány. De hogy a család teljes legyen, ebben a készletben egy pudli ikerpárt találhatsz - egy mosolygós, üldögélő kislányt és egy szégyenlős, mászó fiúcskát. A figurák fejecskéje, kezei és lábai mozgathatók, szájukba pedig dudlit vagy cumisüveget adhatsz. Meglátod, a kisbabák gondozása remek móka lesz!

A Sylvanian Families - Pudli ikrek játékfigurák legfontosabb jellemzői

  • Ikrek a pudli családból, a Sylvanian Families márkától
  • 2 állatfigura - lány és fiú ikerpár (babák)
  • A készlet dudlit és cumisüveget tartalmaz
  • Bűbájos design, nosztalgikus hangulattal
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyermekek szociális készségeit, valamint támogatják az egészséges játékot, és elősegítik a gyermekek érzelmi világának és gondolkodásának fejlődését
  • A figurák feje forgatható, kezük és lábuk pedig mozgatható
  • Szájukba dudli vagy cumisüveg adható
  • 3 éves kortól ajánlott

Sylvanian Families játékok

A kollekcióhoz tartozó játékok gyártása 1985-ben kezdődött, s azóta a kis figurák számtalan gyermek szívébe lopták be magukat világszerte. Természet, család, szeretet - ez a Sylvanian Families játékok alapkoncepciója. A Sylvanian falucskában minden állatka a természethez közel él. A gyermekek játék közben különböző történeteket találhatnak ki, melyekkel fantáziájukat, gondolkodásukat és szociális készségeiket egyaránt fejleszthetik. A Sylvanian falucskában házak, üzletek, bútorok, különböző kiegészítők és állatkák találhatók - minden a legapróbb részletekig kigondolva és a legnagyobb precizitással kivitelezve. Az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babázás, ezen felül azonban az egészséges játékot is támogatják.

Méret:
8 x 10 x 3 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 10 cm
Kód:  HRAjd0432
Termékszám:  5054131052617
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10