Oldal frissítése

Sylvanian Families Óvodai mászófa

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sylvanian Families Óvodai mászófa

Sylvanian faluban állatok laknak, akik szeretik a szórakozást. A bébi lombházzal rengeteg mókában lehet részük. A sylvanian állatok mesés rejtekhelyet találnak a lombok között. Hintázhatnak a hintában vagy a függőágyban. Ha már unatkoznak a lombházban,  a csúszdán juthatnak le a földre. A készlethez egy aranyos műanyag mókus is tartozik, amelyet puha plüssel vontak be. Az bébi lombház műanyagból készült. Fejleszti a gyermekek képzeletét, és 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Sylvanian Families bébi lombház játékkészlet fő jellemzői

  • Sylvanian Families márkájú lombház
  • A lombház műanyagból készült
  • A figurák használhatják a hintát, a függőágyat, a csúszdát vagy a titkos rejtekhelyet
  • A játék a Sylvanian Families játékokkal segít a gyermekeknek elsajátítani a szociális készségeket, fejleszti a fantáziát és az érzelmeket
  • A készlet egy Erdei Mókus bébi figurát tartalmaz
  • A Sylvanian Families bébi lombház játékkészlet 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A Sylvanian Families játékok

A sorozat játékait 1985 óta gyártják, és a gyerekek a világ minden táján szeretik őket. A természet, a család és a szeretet az összes ilyen játék alapvető vezérleve. A Sylvanian faluban az összes állat a természet közelében él, a gyermek különféle történeteket alkothat, ezáltal fejlesztheti a fantáziáját, a gondolkodását és szociális készségeit. A Sylvanian faluban házakat, üzleteket, bútorokat, kiegészítőket és állatokat találsz - mindent a legnagyobb részletességgel készítettek és gondoltak át. Az "örökzöld" játékok ugyanolyan lehetőségeket kínálnak a kislányoknak, mint a babákkal való játék, ráadásul az egészséges játékot is támogatják.

A csomag tartalma:
1 × bébi lombház
1 × fatörzs
1 × ág
1 × hinta
1 × függőágy
1 × csúszda
1 × asztal
1 × szék
1 × Erdei Mókus bébi figura

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif14004
Termékszám:  5054131053188
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20