Oldal frissítése

Sylvanian Families Lakókocsi

5 6 értékelés
35 190 Ft

Sylvanian Families Lakókocsi

Vidd el egy hosszú utazásra családodat vagy barátaidat! Ez a tágas lakókocsi elég hellyel tud szolgálni egy nagyobb társaságnak is, mindeközben minden szükséges felszerelést megtalálsz benne. Dönthető tetejének köszönhetően még két extra ággyal rendelkezik, amelyben két újabb lakó alhat békésen. A teljes felszereltségű konyha, nappali és fürdőszoba hosszú túrákra alkalmas, hiszen egy kis fantáziával bármit el lehet érni!

Legfontosabb jellemzők

  • A készlet tartalmaz rengeteg csodálatos tartozékot
  • A tető és oldalfal is kihajtható a tágasabb tér érdekében
  • Tároló a padlóban
  • A szobák teljes felszereltségűek
  • Fejleszti a gyermekek képzeletét

Lakókocsis kaland

Egy teljesen felszerelt lakókocsival gyermekeidnek okozhatsz pár nagyon kellemesen eltöltött órát. A készlet 42, részletesen kialakított kiegészítőt tartalmaz, ilyenek például a konyhai eszközök, ágytakarók, vasaló, társasjátékok, stb. A csuklós falon kívül a lakókocsi oldalsó fala mozgatható, e mögött található az otthonos kis konyha. És mivel utazás közben nem ajánlatos féltve őrzött kincseiddel foglalkozni, a padló egy titkos tárolóhellyel is rendelkezik.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló határozatának.

Méretek:
46 × 34,5 × 20,5 cm

Ajánlott kor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 20,5 cm

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Anyag Műanyag

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families
Kód:  HRAif1560
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131050453
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15