Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet

4,0 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Sylvanian Families Felszerelés - konyhai edénykészlet

A Te gyermeked is játékos és kreatív? Akkor minden bizonnyal beleszeret ebbe a Sylvanian Families készletbe. A szett különféle konyhafelszereléseket tartalmaz, többek között kuktafazekat, kenyérpirítót, turmixgépet, sőt, még egy praktikus tálalókocsit is, amelyen minden felszerelés elfér. A készletben nem található játékfigura. A Sylvanian Families termékcsaládba tartozó játékok elősegítik az egészséges játékot, amely fejleszti a gondolkodást és segíti az érzelmi fejlődést. A szett 3 éves kortól ajánlott.

Miért válaszd a Sylvanian Families termékcsaládot?

  • Hozzájárul a gyermekek egészséges fejlődéséhez
  • Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott
  • Fiúk és lányok számára egyaránt tökéletes játék

Tulajdonságok

  • Csomagolási méretek: 11,5 x 8 x 5 cm
  • Anyaga: műanyag

A Sylvanian Families termékcsalád segíti a gyermekek egészséges fejlődését

A 3 éves kortól ajánlott Sylvanian Families termékcsaláddal való játék fejleszti a gyerekek szociális készségeit. A szabad játékban nincsenek szabályok, így a gyermek a saját fantáziája és képzelete alapján teremthet egy saját világot, ami hozzájárul az egészséges fejlődéséhez. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif1573
Termékszám:  5054131050903
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10