Oldal frissítése

Sylvanian Families Kincseshajó

5 1 értékelés

Sylvanian Families Kincseshajó

Sylvanian falu állatkái gyönyörű házikókban élnek. A gyerekek otthon, a kertben, vagy a parton is játszhatnak, ahol egy kikötött hajó várja, hogy elvihesse őket egy kalandos kincsvadászatra. Mindez azonban csak látszat. A hajó valójában nem fut ki a kikötőből, hanem játszótérként szolgál, ahol a gyerekek egész nap békésen játszhatnak. A készlet több mint 20 kiegészítőt tartalmaz - például mentő úszógumit, kincsesládát, távcsövet, kötéllétrát stb. 

A Sylvanian Families Kincseshajó főbb jellemzői

  • Sylvanian Families hajó
  • A hajó játszótérként szolgál a kis állatoknak
  • A csomag több mint 20 kiegészítőt tartalmaz a hajóval való játékhoz
  • Gyönyörű, nosztalgikus hangulatú kialakítás
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyerekek szociális készségeit, támogatják az egészséges játékot, fejlesztik a gondolkodást és az emóciót
  • Az állatfigurák nem részei a készletnek
  • 3 éven felüli gyerekeknek alkalmas

Sylvanian Families játékok

Az 1985 óta gyártott gyűjtemény játékai világszerte a gyerekek kedvencei. Valamennyi játék a természet, család és szeretet alapkoncepciójára épül. Sylvanian faluban minden állat a természet közelségében él. Gyermeke különböző történeteket találhat ki, ezzel is fejlesztve képzelőerejét, gondolkodását és szociális készségeit. A faluban házak, boltok, bútorok, kiegészítők és állatok találhatók - minden a legapróbb részletekig átgondolva és elkészítve. Az "evergreen" játékok ugyanolyan lehetőségeket biztosítanak a kislányoknak, mint a babázás. Ezen felül az egészséges játékot is támogatják.

Méretek:
30 × 14,5 x 14,5 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 14,5 cm
Kód:  HRAjd0466
Termékszám:  5054131052105
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05