Oldal frissítése

Sylvanian Families készlet - gyerekszoba emeletes ággyal

8 590 Ft

Sylvanian Families készlet - gyerekszoba emeletes ággyal

A Sylvanian faluban olyan állatok laknak, akik gyönyörű házakat tudhatnak magukénak. A teljes házhoz hozzátartozik a berendezett gyermekszoba is a legkisebbek számára. Az állatok itt kényelmesen játszhatnak és pihenhetnek. A Gyermekszoba minden Sylvanian Families házba illik. Magában foglalja az emeletes ágyat, amely két egyszemélyes ágyra osztható. A kisiskolás gyerekek számára kínál egy íróasztalt leszerelhető polccal, székekkel, könyvekkel és földgömbbel, illetve egy óra és ceruzák is megtalálhatók a szobában. A Sylvanian Families gyermekszoba kiváló minőségű, párnázással ellátott műanyagból készült, 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Sylvanian Families - Gyerekszoba főbb jellemzői 

  • Sylvanian Families bútorok
  • Berendezett gyermekszoba bármilyen Sylvanian Families házhoz
  • A készlet tartalmaz egy emeletes ágyat, íróasztalt, széket, könyveket, földgömböt, ceruzákat és órát
  • Gyönyörű, retro design
  • A Sylvanian Families készlettel folytatott játék megtanítja a gyermekeknek a szociális készségeket, fejleszti a fantáziát és az érzelmeket
  • Az állatfigurákat nem tartalmazza
  • A Sylvanian Families Gyermekszoba 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára 

Sylvanian Families játékok

A Sylvanian Families játékok már 1985 óta boldogítják a gyermekeket, azóta pedig már az egész világon nagy népszerűségnek örvendenek. A játékok alapvető ötleteit a természet, a szeretet és a család ideológiája adja. A Sylvanian Families faluban az állatok a természethez közel élnek, így a gyermekek különféle történeteket hozhatnak létre, amely fejleszti a fantáziájukat, a gondolkodásukat és a szociális készségeiket. A Sylvanian faluban házak, üzletek, bútorok, kiegészítők és persze a kisállat lakók is megtalálhatók - mindez természetesen a legkifinomultabb részletességgel készült. Ezek az örökzöld játékok a babákhoz hasonló játéklehetőségeket kínálnak a kicsiknek, miközben gondoskodnak az egészséges játék kialakításáról.

Csomag méretei:
20 x 15 x 6 cm


Paraméterek

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 15 cm

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Anyag Műanyag

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAif13992
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131053386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10