Oldal frissítése

Sylvanian Families Juhar cica család

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sylvanian Families Juhar cica család

Sylvania faluban számos különböző állatcsalád él. Találkozhatsz kutyusokkal, csokoládé nyuszikkal, erdei mókusokkal, selyem cica családdal, fehér egerekkel, sünikkel és még sok más teremtménnyel. Minden családnak saját háza van, a szülők dolgoznak, a gyerekek iskolába járnak... Ebben a csomagban a Csíkos cica család tagjait találod - az okos apukát, a szakács anyukát, egy lány és egy fiú testvért. Vásárolhatsz ikerpárt is ehhez a családhoz. A Sylvanian Families bármelyik házával, boltjával és kiegészítőjével kompatibilis.

A Sylvanian Families - Csíkos cica család legfontosabb jellemzői

  • Sylvanian Families  állatcsalád
  • Csíkos cica család - anya, apa, testvérek (ikerpár külön vásárolható)
  • A család kombinálható más készletekkel
  • Gyönyörű design, nosztalgikus hangulat
  • A Sylvanian Families játékok fejlesztik a gyermekek szociális készségeit, elősegítik az egészséges játék, a gondolatok és érzelmek fejlődését
  • 3 éven felüli gyermekek számára ajánlott

Sylvanian Families játékok

A kollekció játékait 1985 óta gyártják, és mostanra világ minden táján szeretik őket. Természet, család és szeretet: ez a játékok alapvető koncepciója. Sylvania faluban minden állat a természet közelében él, a gyermekek különböző történeteket találhatnak ki, mely fejleszti a fantáziát, gondolkodást és a szociális készségeket. A Sylvanian játékok között házak, üzletek, bútorok, kiegészítők és állatok találhatóak - mindezt a legapróbb részletességgel tervezték és készítették. Ezek az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babázás, és ezenkívül elősegítik az egészséges játékot is.

Csomagolás mérete:
20 × 15 × 5,5 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 15 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Figurák száma 4 db
Anyag Műanyag, Plüss

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families

Méret

Méret Kisméretű
Kód:  HRAif6671
Termékszám:  5054131052907
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15