Oldal frissítése

Sylvanian Families Ház világítással

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sylvanian Families Ház világítással

A Sylvanian Families figurákat 1985-ben alkották meg Japánban. A figurák idővel világszerte népszerűvé váltak - számos játék és tündérmese alapjául szolgáltak a figurák, sőt, még rajongói klub is alakult. A Sylvanian Families eredetileg családokat alkotó erdei élőlények voltak. Az utóbbi években, azonban házi és vadállatok is helyet kaptak a figurák között. Minden figurához bármikor lehet különféle kiegészítőt, például házat vagy autót venni, így a családoknak mindenük megvan, ami a mindennapokhoz és a pihenéshez szükséges.

Az egyedülálló Városi ház lámpákkal játékkészlettel kislánya élvezheti a játékot a népszerű Slvania Families figurákkal. A ház számos különböző építési lehetőséget kínál. Az emeleti fak mozgatható a két szoba között, így szabadon változtatható a szobák mérete. A dupla szárnyú ajtón át kényelmesen ki lehet menni az erkélyre. A korlátok, a lépcső és a ház szárnyai elhelyezési módjainak csal a képzelet szabhat határt. 

Ha kint besötétedik, minden életre kel ebben a nagy házban. A ház alján két AA-s elem kapott helyet, a falon lévő kapcsolókkal pedig fel lehet kapcsolni a lámpákat. Élvezze együtt a karakterekkel a vacsorát, az esti olvasást vagy kávét! A csomag tartalmazza a korlátokat, a lámpákat és a füvet. Ezzel a lenyűgöző játékkal, a kis hercegnője órákon át remekül fog szórakozni, miközben fejleszti képességét, hogy másokról gondoskodjon. A figurákat és a kiegészítőket nem tartalmazza a készlet.

Paraméterek:

Téma:
Sylvanian Families

Áramellátás:
2x AA elem

A csomag tartalma:
emeletes ház
korlát
lápmák
szőnyeg / gyep

Ajánlott kororsztály:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-án a játékok biztonságáról meghozott 2009/48 / EK számú rendeletének és a hatályos cseh jogszabályoknak. A termék természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok

Használat Játékhoz

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families
Kód:  HRAa1115
Termékszám:  8711915027526
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10