Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sylvanian Families Ebédlő asztal szett

5 1 értékelés
4 290 Ft

Sylvanian Families Ebédlő asztal szett

A családi vacsora mindig egy érdekes esemény. A Sylvanian Families aranyos figurái is imádják, ezért készítettünk most nekik egy étkezőasztalt, székekkel karöltve. Akár öt családtag vagy barát számára elegendő hely van az asztal körül, akik között egy baba is lehet, akinek egy különleges babaszéket alkottunk. A székeket szabadon mozgathatod. A szett nem tartalmazza a figurákat.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

Méretek:
12,5 × 12 × 5 cm

Ajánlott kor:
3+ éves kortól

Kód:  HRAif1547
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131045060
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10