Oldal frissítése

Sylvanian Families Erdei Óvoda

Sylvanian Families Erdei Óvoda

A vidám erdei óvoda minden nap nyitva áll a Sylvanian Families minden kicsinye előtt. Ők pedig örömmel mennek oda. Egy csomó játék és könyv várja őket, valamint egy hinta, vagy éppen egy zongora, amelyen az óvónéni játszik néha. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy asztalt és székeket, fejpántokat egy jelmezes bulihoz és ceruzát, rajzoláshoz. Három kör alakú ablak a mennyezeten kitűnő megfigyelési pontként szolgál kíváncsi apróságok számára. Az egész iskola gyönyörűen díszített, és könnyen hozzáférhető. A figurák nem tartozékok.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról  szóló rendeletének, és minden helyi szabályozásnak is. Természetesen CE megfelelőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Méretek:
28 × 20,5 × 17 cm

Ajánlott életkor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 17 cm
Kód:  HRAif1577
Termékszám:  5054131051009
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15