Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Sylvanian Families Csoki Nyuszi bátyó fürdőszoba bútorral

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sylvanian Families Csoki Nyuszi bátyó fürdőszoba bútorral

A Sylvanian Families Csoki Nyuszi családjának fiúgyermeke szeret elidőzni a fürdőszobában. Képes gondoskodni saját magáról és utána fel is takarít. Ez a szett - a nyolc centiméter magas nyuszi figurán kívül - egy WC-t, egy mosdókagylóval, kefével, WC papír tartóval és WC papír tekerccsel, valamint egy törölközőtartóra akasztott törölközővel felszerelt falszakaszt is tartalmaz. A készlet további része a komód egy cserép virággal és egy doboz illatos potpourrival, ezen felül egy szőnyeg, egy papucs és egy légfrissítő teszi teljessé ezt a hangulatos fürdőszobát, amelyet mindig tisztán és frissen kell tartani.

Legfontosabb jellemzők

  • A fürdőszoba készlet a nyuszi figurán kívül 12 darab tartozékot tartalmaz
  • A szobának számos mozgatható részlete van
  • A figura mozgatható fejjel és végtagokkal rendelkezik
  • A tartozékok kialakítása rendkívül részletes, a valódi működést szimulálják
  • A belső tér matricákkal is díszíthető

Elegáns illemhely

A Csoki Nyuszi bátyó mozgatható végtagokkal és forgatható fejjel rendelkezik, ezért nála a munka és a higiénia kéz a kézben együtt jár. Mielőtt aludni tér, Csoki Nyuszi bátyó mindig alaposan megmosakodik, kényelmes papucsba bújik, leveti ingét és rövidnadrágját. A tartozékoknak számos mozgatható részlete van, mint a WC fedél, vagy a komódajtó. A WC-papír guriga kockái a valódi tekercsek szakadását is képesek imitálni. Ha szeretnéd a fürdőszobát még kényelmesebbé tenni, öntapadós matricákkal díszítheted a falait.

A játék megfleel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 8-i 2009/48/ EK a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló irányelvnek. Természetesen CE- megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

méretek:
17 × 14,5 × 7,5 cm

Ajánlott életkor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz
Anyag Műanyag
Kód:  HRAif1559
Termékszám:  5054131050156
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05