Oldal frissítése

Sylvanian Families Családi autó

4,5 6 értékelés

Sylvanian Families Családi autó

Amikor a Sylvanian Families nyuszi család útnak akar indulni, akkor biztosan a piros családi autóval mennek. A legkisebb nyuszi be lesz kötve az ülésbe. Mit szólnál egy piknikhez a természetben? Az első lökhárítójából az autónak egy pillanat alatt piknik asztalt lehet kialakítani, miközben a család minden szükséges dolgot előkészíthet. A készlet 12 kiegészítőt alkalmaz összesen. Az figurák nem a részei.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i játékok biztonságáról szóló 2009/48 / EK irányelvének  és minden szabványnak a cseh törvényhozás értelmében. Természetesen rendelkezik CE megfelelési nyilatkozattal. 

Méretek:
26 × 17,5 × 13 cm

Ajánlott kor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 26 cm
Kód:  HRAif1534
Termékszám:  5054131052730
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20