Oldal frissítése

Sylvanian Families Bútor - sport babakocsi

5 3 értékelés
2 790 Ft

Sylvanian Families Bútor - sport babakocsi

Minden kisbabának szüksége van egy babakocsira, és ez az állatbébik esetében sincsen másképpen, hiszen ők is szeretnének sétálni egyet a városban vagy az erdőben. Ha kis barátaid szerinted csakis a legjobbat érdemlik, akkor vedd meg nekik ezt az elegáns és stílusos sportbabakocsit, amelyben szüleik bárhová el tudják vinni őket. A kis utasnak biztosan nagyon fog tetszeni a vidám pöttyös üléspárna. A babakocsinak napfényteteje is van, így a bébi tökéletes biztonságban lesz az erős napsugárzástól. 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Mérete:
8 x 9,5 x 4,5 cm

Ajánlott:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz
Anyag Műanyag
Kód:  HRAif1562
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131044605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20