Oldal frissítése

Sylvanian Families Ajándékkészlet - Teraszos ház tartozékokkal

36 190 Ft

Sylvanian Families Ajándékkészlet - Teraszos ház tartozékokkal

Sylvanian faluban különböző állatok élnek. A teraszokkal és kiegészítőkkel ellátott ház a Sylvanian Families Virágmacskák családjához tartozik. Gyönyörű kék tetővel, tágas terasszal, bútorokkal rengeteg játékteret biztosít anyának, apának és a kismacskának. Helyezd a bábukat a házba, és kezdődhet a játék. A készlet összesen 40 elemet tartalmaz. A figurák feje és végtagjai mozgathatóak, és le- és fel lehet őket vetkőztetni-öltöztetni. Finom bársonnyal bevont műanyagból készültek, a szemek gyöngyökből készültek. A teraszos ház kombinálható más Sylvanian Families házakkal, hogy még több játéklehetőséget teremtsen. Kiváló minőségűműanyagból készült, és 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

A Sylvanian Families - Ház teraszokkal és kiegészítőkkel ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Sylvanian Families teraszos ház
  • A készlet tartalmazza a házat, a bútorokat és a Flower Cat családot
  • összesen 40 elem
  • Gyönyörű design, nosztalgikus hangulat
  • A Sylvanian Families játékokkal való játék megtanítja a gyermekeket a szociális készségekre, fejleszti a képzeletet és az érzelmeket.
  • Sylvanian Families Ház teraszokkal alkalmas 3 éves kortól

Sylvanian Families játékok

Az ebben a kollekcióban szereplő játékokat 1985 óta gyártják, és a gyerekek szerte a világon szeretik őket. A természet, a család és a szeretet az alapkoncepció, amely mindezen játékok mögött áll. A Sylvanian faluban minden állat a természet közelében él, a gyerek különböző történeteket alkothat, és fejlesztheti a képzeletét, gondolkodását és szociális készségeit. A Sylvanian faluban házakat, boltokat, bútorokat, kiegészítőket és állatokat találsz - mindet a legapróbb részletekig kidolgozva és átgondolva. Az "örökzöld" játékok ugyanazokat a lehetőségeket kínálják a kislányoknak, mint a babákkal való játék során, ráadásul egészséges játékra ösztönöznek.

A csomag tartalma:
Ház, főbejárat, létra, a bejárati kapu, 2× korlát (L), 2× korlát (S), napellenző, konyhasziget mosogatóval, mixer,gofrisütő, fánk, 2× tányér a gofrira, 2× tányér a fánkra, egy merőkanál, 2 gofri, 2× fánk, egy tál tojás, búzaliszt, keverőtál, mérleg, tányér, tej, kerti asztal, asztallap, 4× kerti szék, ágy, ágytakaró, zuhany, kád, WC, Virágmacska Apa figura, Virágmacska Anya figura, Virágmacska bébi figura

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 33 cm

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families

Tulajdonságok

Típus Játék szett
Fajta Figurák, Kiegészítők
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Mozgó fejjel, Mozgó végtagokkal
Figurák száma 3
Anyag Műanyag

Játékszettek

Darabszám a készletben 40 db

Játék kategória

Játék kategória Figurák

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAls3539
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131057285
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15