Oldal frissítése

Sylvanian Families bútor - ülőgarnitúra asztallal

5 8 értékelés
7 290 Ft

Sylvanian Families bútor - ülőgarnitúra asztallal

Akár meghívod a barátaid egy látogatásra, vagy ha szeretnéd élvezni este a családi idillt a tévénél, semmiképpen nem hiányozhat a bútor a nappaliból. A játék készlet két piros párnát, egy nagy kanapét és két kisebb fotelt tartalmaz hozzáillő virágos borítással és lenyűgöző fa részletekkel. Tea vagy kávé elhelyezésére középre egy asztalt tehetsz, aminek ugyan olyan fa mintázata van, mint az ülőgarnitúrának. Végül az egész szobát beragyogja a teli váza frissen szedett margaréta. A készlet nem tartalmaz figurákat.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-ai Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelveknek és a cseh törvények által előírt valamennyi jogszabálynak. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

Méretek:
15 × 10 × 5,5 cm

Ajánlott kor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 15 cm

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families

Tulajdonságok

Fajta Kiegészítők
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Anyag Műanyag
Kód:  HRAif1554
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5054131044643
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05