Oldal frissítése

Sylvanian Families Háromszintes ház

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Sylvanian Families Háromszintes ház

A hatalmas, háromemeletes ház a Sylvanian család otthona. A hiányzó házfal lehetővé teszi számunkra, hogy a ház minden emeletéhez hozzáférjünk. A díszes faajtókat és az ívelt ablakokat ráadásul nagyon elegánsra tervezték. A padláson egy erkély is található, amely gyönyörű kilátást nyújt a környékre. A ház ráadásul két létrát is tartalmaz, amelyek az emeletek közötti gyors közlekedést biztosítják. Mindenképp meg kell említenünk a kivehető padlót, amely a ház előtt kis kertté alakítható.

Legfontosabb jellemzők

  • A ház három szintes, tágas terekkel
  • Elegáns és kényelmes megjelenés
  • A kivehető padló kertté alakítható
  • Minőségi anyagok és részletgazdag feldolgozás
  • Más szobákhoz vagy házhoz is csatlakozható

Három szintes családi ház, rengeteg lehetőséggel

Ebben a gyönyörű  házban az egész famíliának elegendő helye lesz a különböző bútorok elhelyezésére. Csak rajtad múlik, hogyan osztod be ezeket a szobák között. Részletgazdag, lenyűgöző kidolgozás. Az ablakoknak köszönhetően mindig sok fény jut a helyiségekbe. A ház egy szupermarkettel, egy tengerparti étteremmel, egy bölcsődével, egy városi házzal és egy vidéki klinikával is összeilleszthető.
Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. A termék úgynevezett CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Méret:
41 × 33 × 25 cm

Ajánlott életkor:
3+ év

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Használat Játékhoz

Innen ismerheted

Téma Sylvanian Families
Kód:  HRAif1582
Termékszám:  8711915027458
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20