Oldal frissítése

Superkit Triceratops

Kiegészítők a termékhez

Superkit Triceratops

Van otthon egy kis dinoszaurusz rajongód? Szerezd be neki a Superkit Triceratops kísérletező készletet. A készletben sok meglepetés rejtőzik. Először is, gyermekednek archeológusként ki kell ásnia a saját dinoszauruszát. Ezen kívül kártyákat kap az adott dinoszaurusz részletes leírásával. A gyermekek biztosan örülni fognak a Triceratops-os poszternek.

A Superkit Triceratops kísérletező készlet fő jellemzői

  •  Superkit Triceratops kísérletező készlet
  • A dinoszaurusz gipszbe van rejtve
  • A csomag tartalmazza a dinoszaurusz kiásásához szükséges szerszámokat
  • Színes tájékoztató füzet a dinoszauruszokról
  • A Superkit Triceratops egy dinoszauruszos plakátot is tartalmaz

Szórakoztató és oktató Superkit Triceratops szett

A gyerekek nagyon kíváncsiak a dolgok működésére. A Superkit Triceratops készlettel belemerülhetnek a paleontológiába, és saját maguk áshatják ki az egyik leghíresebb dinoszauruszt. A Superkit szett olyan szórakozással teli tanulási programként szolgál, amely tele van információkkal a dinoszauruszokról és a korszakról, amelyben éltek. Rendelkezésre áll egy színes tájékoztató füzet, amely sok tényt tartalmaz a dinoszauruszokról.

Szórakozás sok órára

A gyermekek első feladata, hogy különböző ásó és tisztító szerszámokkal kiszabadítsa a csontvázat a sziklából. A csontváz gipszbe van rejtve, amelyből a gyerekeknek ki kell ásniuk. Egy kis türelem után megjelenik a Triceratops dinoszaurusz. A tisztítás és a gipszmaradék eltávolítása után a gyermekek egy dinoszaurusz hiteles leletét tarthatják a kezükben. Jutalomként egy dinoszauruszos plakátot és sok más érdekes információt kapnak a Triceratops-ról és más dinoszauruszokról.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 7 éves kortól
Kód:  HRAps00212
Termékszám:  8008324056439
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15