Oldal frissítése

Super Mega Slide 2 az 1-ben

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Super Mega Slide 2 az 1-ben

A zöld és piros színű Super Mega Slide 2 in 1 nagyszerű szórakozást nyújt gyermekei számára! Felépítheti akár egy puha füves területen, de használható medencében vízicsúszdaként, mely biztosítja a felfrissítő csobbanás lehetőségét. A jobb csúszósság érdekében van lehetőség arra, hogy hozzákösse egy tömlőhöz.
Ez a műanyagból készült csúszda alkalmas kinti és benti használatra is. Kis méretének köszönhetően akár a gyerekszobában is lehet élvezni a csúszdázás élményét. A csúszda hosszúsága 190 vagy 330 centiméter. Ez a beállítástól függ, ami egyszerűen megcsinálható önállóan is. A csúszdázás még mindig az egyik legnépszerűbb időtöltés a gyerekek körében játszótereken és aquaparkokban is.

Maga a játékeszköz színes és szépen kivitelezett és segíti gyermekei biztonságos fejlődését. Fejleszti a gyerekek motorikus és kordinációs képességeit. Azt akarja, hogy gyermeke szórakozás közben sajátítson el és feljesszen tovább fontos képességeket? Vigye haza ezt a csúszdát, és az előbb említett dolgok mind teljesülnek, biztonságos vízes csúszások formájában és gyermekei is élvezni fogják!

Kiegészítő információk:

Színek:
piros és zöld
Csúszda hossza:
190 vagy 330 cm
Ajánlott kor:
2 éves kortól
 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-án aláírt, a játékok biztonságáról szóló határozatának és minden cseh jogi szabályozás szerinti szabványnak. Természetesen a csomag tartalmaz egy elfogadási nyilatkozatot. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Alap jellemzők

Hossz 375 cm
Szín Piros, Zöld
Anyaga Műanyag
Tulajdonságok Létrával
Kód:  ZG425
Termékszám:  3032163102601

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20