Oldal frissítése

Style me up - Hippie ruhatervező portfolió

Kiegészítők a termékhez

Style me up - Hippie ruhatervező portfolió

Minden kis hölgyben rejtőzik egy nagy divatdiktátor, aki használni akarja a gyermek képzeletét, hogy hozzon létre általa különböző divatkreációkat. Ezzel a tervező tárcával olyan lehet, mint egy igazi nagy divattervező, akinek az a feladata, hogy ruhát tervezzen öt gyönyörű modellnek.Készítsd el a saját kollekciódat a Hippi ruhás tervezővel. Inkább szeretnéd, hogy a szupermodell laza hippi ruhát hordjon, vagy inkább keleties viseletet?? Akkor is folytathatod a saját ötleteid alapján a rajzolást, ha éppen már nincs előtted a sablon. A sablonok célja, hogy bemutassa, hogyan lehet és érdemes egy ruhát megtervezni. A szett alkalmas a 8 évnél idősebb kis designerek számára.

További információk:

A készlet tartalma:
4 x Sablon
40 x illusztrálható lapsablon
50 x matrica

méretek:
32,4 x 2,38 x 14,6 cm-es

Ajánlott kor:
8 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.


Kód:  HRAa1260
Termékszám:  0628845014633

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20