Oldal frissítése

Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett

Kiegészítők a termékhez

Step by Step Tweedy Hearts szívecskés iskolatáska-szett

Ez a szívecskemintás minőségi készlet mindent tartalmaz, amire egy kislánynak szüksége lehet az iskolában - hátizsákot, teljesen felszerelt tolltartót, hengeres ceruzatartót, pénztárcát és tornazsákot.
A hátizsák derékpánttal van ellátva, amely kényelmes viseletet és arányos súlyelosztást biztosít a háton. Az ergonómiailag tervezett, a gerincoszlophoz igazodó hátfalat alumínium merevítő profillal és párnázott légáteresztő anyagbevonattal látták el. A még nagyobb kényelemről állítható vállpántok és a kiegészítő mellkaspánt gondoskodik, amellyel a gyermek a mellkasán is rögzítheti a hátizsákot. Erős, könnyen kezelhető mágneses zárak biztosítják a könnyű nyitást és zárást, a fényvisszaverő elemek pedig a gyermek maximális biztonságát szolgálják. Az alján stabil tartólábak találhatók, amelyek megvédik a nedvességtől és a szennyeződésektől. 
A tolltartó Lyra márkájú ceruzákkal és egyéb írószerekkel van felszerelve. Tartalmaz 7 darab vastag, törhetetlen zsírkrétát, 12 vékony zsírkrétát, ceruzákat, egyenes vonalzót, derékszögű vonalzót, radírt, duplalyukú hegyezőt és órarendet.
A hengeres ceruzatartó különféle iskolaszerek, például tollak, ceruzák, ollók stb. tárolására szolgál. Cipzárral zárható.
A pénztárcán van egy zseb az aprópénznek, egy rekesz a papírpénznek, és további rekeszek a (bank)kártyáknak. Van rajta egy praktikus kulcstartó és egy nyakbaakasztó pánt is.
A tornazsák könnyen rögzíthető a hátizsákra. Maga a zsák összehúzó zsinórral záródik, az első zsebe pedig cipzáros.  
Jellemzők:
Hátizsák:
Térfogat: 18 l
Tömeg: 1180 g
Külső méretei: 28 x 39 x 22 cm
Belső méretei: 27 x 38 x 21 cm
A készlet tartalma:
hátizsák
felszerelt tolltartó
hengeres ceruzatartó
pénztárca
tornazsák

Kód:  GR427b
Termékszám:  4047443171436

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05