Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Step by Step Popstar

Step by Step Popstar

A Step by Step Popstar nagyszerű iskolai felszerelés az újdonsült elsősöknek. Szeretnéd, ha a gyermeked egy szép és vidám iskolatáskával járna suliba, amelyhez számos praktikus kiegészítő is tartozik? A készlet tartalmaz egy hátitáskát, ceruzatartót, tolltartót, pénztárcát és egy tornazsákot a sportruházatnak. Az iskolatáska könnyű és kényelmesen viselhető.

A táska erős alja biztosítja a jó stabilitást és védi a táska tartalmát a nedvességtől és a piszoktól. Az iskolatáska ergonomikus alakú hátrésszel és párnázott pántokkal rendelkezik, amellyel beállíthatja magasságot és a pánt hosszúságát. A párnák lélegző anyagból készültek, amely a szellőzésnek köszönhetően kényelmes viselet a váll- és hát résznél. A könnyű, de stabil szerkezetnek köszönhetően az iskolatáska jól illeszkedik a gyermeked hátához. A táskának van egy levehető mellkasi szíja és elől egy fém csattal záródik. A hevederek Reflexite elemeket tartalmaznak, amelyek javítják a gyermek láthatóságát és biztonságát. A tornazsák madzaggal összehúzható.

Főbb jellemzők

  • 5 darabos készlet - hátitáska, ceruzatartó, tolltartó, tornazsák és pénztárca
  • A hátrésznél ergonomikus kialakítású
  • AGR tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Fényvisszaverő elemekkel felszerelt
  • Könnyű, de szilárd és rugalmas szerkezet
  • Hőszigetelt elülső zsebbel
  • Jól tartó alak
  • Megfelelő légáramlás a váll- és hát résznél

Bizonyítvány az egészséges hátra

Az iskolatáska AGR tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezt a tanúsítványt különféle orvosi fióktelepek független szakértői testülete adja, nem pedig az iparág képviselői, akik gyakran érdekeik védelmében az objektív következtetések és megállapítások rovására neveznek egy terméket egészségesnek. A tanúsítvány biztosítja, hogy a termék kedvezően hat a hát és a gerinc egészségére. 

A hátitáska tárolórekeszei

Az hátitáskában található egy rész a pénztárcának, igazolványoknak és a kulcsoknak. A belső rész egyenletes felosztása biztosítja a megfelelő súlyelosztást. A táskában, a jobb áttekintése érdekében, 2 cipzáras zseb található, amelyeket még bővíthet, és elasztikus szalag szolgál a toll rögzítésére. Az elülső oldali részt egy cipzáras zsebbel szereltek fel, amely hőszigetelt. Használhatják forró vagy hideg ételek és italok tárolására.

Kiegészítő felszerelés

A tolltartó cipzáras, és teljesen behúzható. Lamy design ceruzákat tartalmaz - 7 vastag, háromszögletű bevonat nélküli pasztellceruzát, 12 vékony háromszögletű ceruzát, ceruzákat, egyenes vonalzót, háromszög vonalzót, radírt, kettős ceruzahegyezőt és egy órarendet.

A praktikus cipzáras ceruzatartó alkalmas a kiegészítő tanszerek tárolására - tollak, ollók, ragasztók és így tovább.

A tépőzáras pénztárca alkalmas a nagy bankjegyek tárolására, cipzáras zsebekben az aprópénz tartható. Kártyatartók és átlátszó zseb is része a pénztárcának.

A tornazsák a madzag meghúzásával záródik, és elöl egy cipzáras zseb található rajta.

Paraméterek

Méretek:
23,5 × 33 × 38,5 cm

Belső méretek:
17 × 27 × 30 cm

Tömeg:
1,2 kg

A táska mérete:
20 l

A tornazsák mérete:
16 l

Az oldalzsebek mérete:
3 l

Az első zseb mérete:
1 l

Anyag:
poliészter


Paraméterek

Felszerelés

Zsebek Felső zseb
Hevederek Állítható hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Kemény alj

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 38,5 cm
Szélesség 33 cm
Hosszúság/mélység 23,5 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Belső elrendezés

Emeletek száma Egyszintes
Felszerelés Íróeszközök nélkül

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák, Tok, Pénztárca

Tok

Felszerelés Íróeszközök nélkül

Pénztárca

Zárás Tépőzár
Egyéb funkciók Zseb az aprópénznek, Igazolványzseb, Rekeszek kártyák és iratok számára

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,2 kg
Űrtartalom 20 l
Kód:  HRAif0896
Termékszám:  4047443321602
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15