Oldal frissítése

Step by Step Pegas

Kiegészítők a termékhez

Step by Step Pegas

Kiváló iskolai felszereléskészlet kis elsősök számára. Szeretnéd, hogy gyermekednek egy szép, elegáns iskolatáskája legyen különleges tartozékokkal, és különösen fontos, hogy a táska megóvja az egészségét? A készlet egy iskolatáskát, tolltartókat, pénztárcát és tornazsákot tartalmaz. A táska kényelmes, könnyű, és jó viselni.

A táska erős alja jó stabilitást biztosít, és védi a táskát a nedvességtől és a szennyeződésektől. A hátrész ergonomikusan kialakított, a pántok pedig párnázottak, amelyek segítségével beállítható a táska magassága és hossza. A párnázás légáteresztő anyagból készült, amelyek a szellőzőnyílásokkal együtt biztosítja a megfelelő légáramlást. A könnyű, de szilárd kialakításnak köszönhetően a táska nagyon jól tartja a formáját. A táskán van egy kivehető mellkasi pánt és fém zár fényvisszaverővel. A pántok Reflexite fényvisszaverő elemekkel vannak ellátva. Ez javítja a láthatóságot és növeli a gyermek biztonságát. Természetesen egy akasztó is van a táskán.

Legfontosabb jellemzők

  • 5 darabos szett - táska, tolltartók, tornazsák és pénztárca
  • Ergonomikus kialakítású hátrész
  • AGR tanúsítvány
  • Reflexite fényvisszaverő elemek
  • Könnyű, de erős és rugalmas felépítés
  • Hőszigetelt elülső zseb
  • Tartós forma
  • Megfelelő légáteresztés

Tasúsítvány az egészséges hátért

Az iskolatáska AGR tanúsítvánnyal rendelkezik. Ezt a tanúsítványt különböző gyógyászati ágazatokból létrejött független szakértői bizottságtól nyerte el, és nem az ipar képviselőitől, akik gyakran védik az érdekeiket az objektív következtetések és megállapítások rovására. A tanúsítvány garantálja, hogy a terméknek pozitív hatása van a hát és a gerinc egészségre.

A táska tárolórésze

A táskának egy átlátszó rekesze, és egy belső rekesze van nehezebb tárgyak számára, amely biztosítja a megfelelő súlyelosztást. A jobb áttekinthetőség érdekében gumiszalagok vannak a táska fedelén. A táskán van két oldalsó cipzáras rész. Elől van egy hőszigetelt cipzáras zseb. Ez használható meleg vagy hideg ételek és italok tárolására. 

Egyéb felszerelések

A tolltartó cipzárral van felszerelve, és Lamy márkájú íróeszközöket tartalmaz - 7 vastag háromszög alakú zsírkrétát, 12 vékony háromszög alakú ceruzát, egyenes vonalzót, háromszöget, radírt, ceruzahegyezőt és egy órarendet.

A másik tolltartó cipzáras, és egyéb tanszerek - tollak, ollók, ragasztók, stb. tárolására alkalmas.

A pénztárcán van egy nagy bankjegytartó rész, cipzáras zseb pénzérméknek, valamint egy átlátszó rész kártyák számára.

A tornazsák a madzagok összehúzásával zárható, és egy elülső cipzáras zsebe van.

Paraméterek

Külső méretek:
23,5 × 33 × 38,5 cm

Belső méretek:
17 × 27 × 30 cm

Tömeg:
1,2 kg

Térfogat:
20 l

A fő rész térfogata:
16 l

Oldalsó zsebek térfogata:
3 l

Elülső zseb térfogata:
1 l

Anyag:
poliészter

Kód:  HRAif0895
Termékszám:  4047443287687
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10