Oldal frissítése

Step by Step Light Footbal

Kiegészítők a termékhez

Step by Step Light Footbal

Kiváló iskolai felszerelés készlet a kis elsősöknek. Azt szeretné, hogy gyermekének egy szép, elegáns iskola táskája legyen különleges tartozékokkal és kiemelten fontos az egészségre gyakorolt hatása? A felszerelés készlet tartalmaz egy iskola táskát, tolltartót, kézi tartó tasakot és tornazsákot a papucs vagy edzéshez való tornaruhák elhelyezésére. A táska kényelmes, könnyű és kellemesen viselhető.

A táska alsó tömör része jó stabilitást biztosít és védi a lábat a nedvességtől és a szennyeződésektől. A táska  ergonómiailag kialakított és párnázott hátsó vállpánt hevederekkel rendelkezik, amelyek segítségével a magasságot és hosszt is be lehet állítani. A párnázat lélegző anyagból készült, amelyek a szellőzőnyílásokkal együtt biztosítják a megfelelő légáramlást. A könnyű, de szilárd konstrukciójának köszönhetően a táska megtartja az eredeti jó formáját. A táska levehető vállpánt szíjjal és fényvisszaverős fém zárral rendelkezik. A szíj márkás Reflexite fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, amely javítja a gyermek láthatóságát és biztonságát. Természetesen van egy akasztó fül is, ha lógatva szeretné a táskát tárolni.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 darabból álló szett - táska, kézi tartó tasak, teli tolltartó, tornazsák a papucs és egyéb tornafelszerelések számára
  • ergonomikus formájú hátrész
  • AGR tanúsítvány
  • márkás fényvisszaverő elemek
  • könnyű, de erős és rugalmas termék felépítés kivitel
  • hőszigetelt elülső zseb
  • jól megőrzi a formáját
  • megfelelő légáramlás

Igazolás az egészséges hátrészre vonatkozóan

Az iskola táska AGR tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez a tanúsítvány különböző orvosi szektorból érkező szakemberekből összeállított független szakértői bizottság által odaítélt megfelelelőségi igazolás és nem az ipar képviselőitől származik, akik gyakran védik a saját érdekeiket az objektív következtetések és megállapítások rovására. A tanúsítvány garantálja, hogy a termék  kimutathatóan pozitív hatással van az egészségre, a hátra és a gerincre. 

A táska tárolóhelye

A táskában van egy átlátszó doboz és a nehezebb tárgyak tárolására szolgáló belső rekesz, hogy megfelelő legyen a tömeg elosztás és szintén egy kulcslyuk is biztosítva van. A táskában a jobb áttekinthetőség érdekében a fedélen leszorító gumiszalag van elhelyezve a becsatoláshoz. A táska két oldalsó cipzáras zsebbel rendelkezik, amely bővíthető. Az első egy cipzáras zseb, amely hőszigetelt. Ezt a meleg vagy hideg ételek és italok tárolására lehet felhasználni. 

Egyéb kiegészítő felszerelések

A tolltartó cipzáras kivitelű, teljesen felszerelt és magában foglalja a Lamy márkájú tollakat - 7 erős háromszögletű  ceruzát, 12 vékony háromszögletű ceruzát, ceruzát, egyenes vonalzót, háromszög vonalzót, radírt, két ceruzahegyezőt és két órarendet.

A cipzáras kézi tasak egyéb tanszerek - tollak, olló, ragasztó és más egyebek tárolására alkalmas

Tornazsák papucs vagy edzéshez való ruha tárolására szolgál, zsineggel összehúzva zárható és az elülső oldalán egy cipzáras zseb található.

Jellemzők

Külső méretek:
22 × 33 × 35,5 cm

Belső méretek:
20 × 29 × 33 cm-es

Tömeg:
0,9 kg

Táska űrtartalma:
18 l

Fő rakodótér űrtartalma:
15 l

Oldalzsebek űrtartalma:
2 l

 Első zseb űrtartalma:
1 l

Anyaga:
poliészter

 
Kód:  HRAif0894
Termékszám:  4047443246592
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10