Oldal frissítése

Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett

Kiegészítők a termékhez

Step by Step Gigantic Wheels iskolaszer-hátizsák szett

A gyönyörű vörös és szürke, autós dizájnnal rendelkező szett mindennel ellátja a kis diákokat, amire csak szükségük lehet az iskolában - egy hátizsákot, egy tolltartót teljes felszereléssel, egy tornazsákot, egy pénztárcát és egy hengertolltartót tartalmaz.

A hátizsák derékövet is kapott, amely biztosítja a kényelmes viseletet, és a táska alján is megfelelő elrendezhetőséget tesz lehetővé. A párnázás kellemes és légátéresztő anyagból készült, alakját pedig egy rendkívül könnyű alumínium váz teszi stabillá. A teljes kényelem érdekében állítható vállpántokkal és egy mellkasi övvel rendelkezik. A hátizsák egy olyan speciális csattal rendelkezik, amely biztosítja a könnyű nyitást és zárást, valamint maximálisan biztonságos a gyermekek számára. Az alján található lábak védik a táskát a portól és a szennyeződésektől.

A tolltartó Lyra márkájú ceruzákkal és más iskolai segédeszközökkel felszerelt. A teljes tartalma 7 vastag zsírkréta, amelyek merevségüknek köszönhetően összetörhetetlenek, 12 vékony ceruza, egy grafitceruza, egy egyenes vonalzó, egy háromszög vonalzó, egy radír, egy kétlyukú hegyező és egy órarend.

A hengertolltartót iskolai segédeszközök tárolására tervezték, mint például tollak, ceruzák, ollók stb. Cipzárral záródik.

A pénztárca papír- és aprópénztartó, valamint kártyatartó zsebet tartalmaz. Egy praktikus kulcstartó és nyakpánt is a részét képezi.

A tornazsák könnyedén a hátizsákhoz csatlakoztatható. A pántként is szolgáló zsínór összehúzásával bezárható, a tornazsák elején pedig cipzáras zseb kapott helyet.

Paraméterek és specifikációk:
Hátizsák:
Űrtartalom: 18 l
Tömeg: 1180 g
Külső méretek: 28 x 39 x 22 cm
Belső méretek: 27 x 38 x 21 cm
A készlet tartalma:
Hátizsák
Tolltartó teljes felszereléssel
Hengertolltartó
Pénztárca
Tornazsák

Kód:  GR422
Termékszám:  4047443171399

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10