Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hasbro star Wars ajándékok

Hasbro Star Wars

A Hasbro Star Wars elhozza a távoli galaxist egyenesen hozzád

A Hasbro Star Wars játékok és gyűjthető tárgyak széles választékát kínálja, amelyekkel a Star Wars izgalmas világa elevenedik meg. Az akciófiguráktól kezdve az űrhajókon át a fénykardokig minden korosztály rajongói megélhetik saját kalandjaikat, és a filmek kulcsfontosságú pillanatait pelyhes kiegészítőkkel újraélhetik. A Hasbro Star Wars különböző tárgyai révén úgy érezheted magad, mintha egy messzi-messzi galaxis részese lennél, ahol a képzeletnek nincsenek határai, és bármi lehetséges. Engedd, hogy az erő vezessen téged.

Hasbro Star Wars plüssök

Nézd, hát nem viccesek a Hasbro Star Wars plüssfigurái?

A Hasbro a Star Wars-rajongóknak nemcsak akciófigurákat, hanem imádnivaló plüssjátékokat is kínál, amelyek megtestesítik kedvenc Star Wars-figuráikat. Yodától Chewbaccáig ezek a plüssfigurák tökéletesek a fiatalabb rajongóknak és azoknak, akik kedvenc hőseik plüssváltozatát szeretnék a gyűjteményükbe felvenni. Kiváló minőségű kivitelezésükkel tűnnek ki, és tökéletes ölelgető társak vagy dekoráció bármely Star Wars-rajongó szobájába.

A Hasbro Star Wars figurák minden korosztály számára alkalmasak

A Hasbro Star Wars figurái minden lelkes Star Wars gyűjtőt kiszolgálnak. A figurák azonban nem csak a lelkes gyűjtők számára alkalmasak. A gyerekek számára is remek játékok lehetnek. Ezek a részletes figurák a Star Wars-univerzum különböző korszakainak szereplőit ábrázolják, a klasszikus trilógiától a legújabb epizódokig és sorozatokig. Egyedülálló lehetőséget kínálnak a rajongóknak, hogy kedvenc karaktereikkel bővítsék gyűjteményüket.

Hasbro Star Wars figurák
Star Wars Mandalorian

Mit szólnál ahhoz, ha a Hasbro Star Warsnak köszönhetően másképp élnéd meg kedvenc Mandalorian sorozatodat?

A Hasbro Star Wars Mandalorian sorozata a rajongóknak exkluzív akciófigurákat és tárgyakat kínál a népszerű The Mandalorian sorozatból. Ezek a részletes figurák, köztük a főszereplő Din Djarin és az imádnivaló Baby Yoda, más néven Grogu, lehetővé teszik a rajongók számára, hogy a Star Wars-univerzum e lenyűgöző részének egy darabját közvetlenül a saját otthonukba hozzák. A termékcsalád a figurák és kiegészítők széles választékát tartalmazza, amelyek remek gyűjtői darabok.

A Hasbro Star Wars-elemekkel a bulikhoz és ünnepségekhez minden gyermek el lesz ragadtatva

A Hasbro Star Wars party- és ünnepi tárgyai bármilyen összejövetelt felejthetetlen eseménnyé tehetnek, amely tele van a világot felülmúló izgalmakkal. A Hasbro tematikus dekorációk, társasjátékok és jelmezek választékával bármelyik buli a Jedik, Sith-ek és más ikonikus Star Wars-figurák kalandjává válhat. Legyen szó születésnapi buliról, tematikus partiról vagy családi összejövetelről, a Hasbro termékei autentikus Star Wars-hangulatot kölcsönöznek az ünnepségnek.

Hasbro Star Wars figurák
Hasbro Star Wars fénykard

Fegyverbe! A Hasbro Star Wars fénykardjai a csatatérre repítenek

A Hasbro Star Wars fénykardjai a saga ikonikus elemeit képviselik. Ezeket a replikákat a részletekre odafigyelve tervezték, így a rajongók újra átélhetik a Jedi- vagy Sith-kalandokat. A fiatal padawanoknak szánt alapmodellektől a lelkes gyűjtőknek szánt kifinomult változatokig a Hasbro a fénykardok széles választékát kínálja. Nemcsak a cosplay jelmezeket és a tematikus partikat egészítik ki, hanem a Star Wars-gyűjtemények értékes darabjaivá is válnak.

Paraméterek módosítása
39 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15