Oldal frissítése

Star Wars Vader fénykard

Kiegészítők a termékhez

Star Wars Vader fénykard

Szeretnél úgy bánni és harcolni a fénykarddal, mint a Csillagok háborúja filmsorozatban? Most Te is megtapasztalhatod ezt az élményt az egyedülálló parti kellékkel - Darth Vader fénykardjával. A Star Wars Vader fénykarddal bátran ellátogathatsz bármilyen ünneplésre, a Csillagok háborúja rajongók találkozójára vagy más sci-fi találkozóra. A kard nem csak a Csillagok háborúja filmsorozat karakterek által inspirált jelmez kiegészítője lehet, hanem egyúttal értékes gyűjtői darab is. Kiváló minőségű feldolgozásának és zseniális megjelenésének hála nem csak a tinédzserek, hanema felnőttek körében is népszerű. A Star Wars Vader fénykardja kilő, piros színben pompázik és Darth Vader megjelenéséről mintázták.


A Star Wars Vader fénykard parti kellék főbb jellemzői

  • Parti kellék a Star Wars sorozat Lightsaber Squad termékcsaládjából
  • Piros fénykard Darth Vader szereplő dizájnjával
  • A fénykard alkalmas a gyermekek számára, nagyszerű darab a gyűjtők számára is
  • A kard a csukló éles mozgására lő ki a helyéről
  • Összegyűjtheted a többi Star Wars fénykardot is a sorozatból, például Luke Skywalker, R2D2 vagy Stormtrooper kardjait
  • Támogatja a képzelőerőt és a játékérzetet
  • 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Válj a Birodalom részévé ezzel a Star Wars Vader fénykarddal

A legendás Darth Vader az egyik legnépszerűbb gonosztevő a Csillagok háborúja filmsorozatban, egykoron Anakin Skywalker jedi volt, aki a jó útról áttért a Sötét oldalra. Így talán az nem is meglepetés, hogy ez a szereplő számos Csillagok háborúja kiegészítőt ihletett, amely magában foglalja a Lightsaber Squad sorozat fénykardját is. Amellett, hogy a fénykard Darth Vader megjelenését kapta, lehetőséged van R2D2, Stormtrooper vagy Luke Skywalker fénykardjainak megvásárlására is.

A Darth Vader kilövellő fénykard feldobja az ünneplést

A Star Wars Vader fénykard tökéletes kiegészítése lehet a jelmezednek vagy a Csillagok háborúja gyűjteményednek, emellett feldobja a családi ünneplést is. A piros színű fénykard kilövése egy egyszerű csuklómozdulattal történik, jó választás a Csillagok háborúja tematikájú gyerekjátékokhoz. Ez a parti kellék az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro márka terméke, amely igazolja a Star Wars Vader fénykard kivételes minőségét és páratlan feldolgozását.



Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 4 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja

Tulajdonságok

Fegyver típusa Fénykard
Szín Fekete, Piros

Csomag tartalma

Csomag tartalma Kard

Játék kategória

Játék kategória Játékfegyver
Kód:  HRAbz15891b
Termékszám:  5010993777860
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05