Oldal frissítése

Star Wars Rey gyűjtői figura

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Star Wars Rey gyűjtői figura

Kiterjesztheted és továbbfejlesztheted a kultikus Star Wars filmek darabjainak gyűjteményét. A The Black Series a nyolcadik epizód realisztikusan kidolgozott karaktereit kínálja, hogy a felnőttek és a gyermekek a galaxis legnagyobb csatáit is átélhessék. Most te lehetsz Rey a hős. Ez a 15 cm magas figura készen áll a Jedi kiképzésre. Ruháján rengeteg gyönyörű részletet talál, mint például a redőzött kelme és annak textúrája. Az alkotók nem felejtették el a fegyverek tokját és az olyan részleteket sem, mint a sérülések. A csomagben találsz két fegyvert és egy fénykardot.

A Star Wars Collector Rey főbb jellemzői

  • Rey a The Black Series gyűjteményből, nagy részletességű
  • Gyüjtői kiadás Rey, Star Wars
  • Csillagok háborúja, Rey mint Jedi padavan
  • A csomag tartalmaz három fegyvert, amelyet Reyfilmbeli karaktere ihletett
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves kortól

A lényeg a részletekben rejlik

A Star Wars The Black Series nagy hangsúlyt fektet az egyes darabok minőségére és valósághű megjelenítésére. A részletekre fektetett hangsúlynak köszönhetően a figurák valósághűen másolják a "Star Wars: The Last of the Jedi" című film szereplőit. Ezenkívül a csomagban minden egyes karakterre jellemző tartozékok találhatók. 

Magasság:
15 cm

 
Kód:  HRAif0465j
Termékszám:  ASRT5010994916589
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15