Oldal frissítése

Star Wars Rebels - Tusken Raider figura, negyedik kollekció

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Star Wars Rebels - Tusken Raider figura, negyedik kollekció

A Star Wars filmek legendás Tusken Raider karaktere most egy elkápráztató, 50 cm magas figura képében érkezik. A sorozat szerint a Tusken-ek, más néven Buckalakók a Tatuin bolygó bennszülött nomád emberei, akik tökéletesen alkalmazkodtak a sivatagi életmódhoz. Egész testüket szövetcsíkokba tekerik, amely ruházat megvédik őket a nap káros melegétől, de így a valódi kinézetük sem ismert. Agresszivitás jellemzi őket, folyamatosan fosztogatnak és területük határait bővítik. A híres filmsorozat által megihletett mozgatható figura segítségével 3 év feletti gyermekének igazi kalandokban lehet része.  

Legfontosabb jellemzői

  • Egy vonzó játék a 3 év feletti gyermekeknek
  • Gondosan kidolgozott akciófigura
  • Magassága: 50 cm
  • Vigyázat, apró alkatrészeket tartalmaz - nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára

Star Wars

A kultikus sci-fi saga - a Star Wars a Jedi és Sith Rend közötti viszályokkal foglalkozik, mely irányzatok követői képesek irányítani az Erőt. A legfőbb hangsúly Anakin Skywalker (Darth Vader) történetére helyeződik, aki Jedi Lovagból vált az Erő sötét oldalának tanítványává. Eközben Darth Sidious tetteinek is szemtanúi lehetünk, akinek legfőbb vágya, hogy az egész galaxis a lábai előtt heverjen.

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 50 cm

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja
Kód:  HRAa5939a
Termékszám:  ASRT0039897907987
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10