Oldal frissítése

Star Wars Fénykard

5 990 Ft

Star Wars Fénykard

Szeretnél úgy bánni és harcolni a fénykarddal, mint a Csillagok háborúja filmsorozatban? Most Te is megtapasztalhatod ezt az élményt az egyedülálló parti kellékkel - a Lightsaber Squad kollekció fénykardjaival. A Star Wars fénykard szettel bátran ellátogathatsz bármilyen ünneplésre, a Csillagok háborúja rajongók találkozójára vagy más sci-fi találkozóra. A kard nem csak a Csillagok háborúja filmsorozat karakterek által inspirált jelmez kiegészítője lehet, hanem egyúttal értékes gyűjtői darab is. Kiváló minőségű feldolgozásának és zseniális megjelenésének hála nem csak a tinédzserek, hanem afelnőttek körében is népszerű. A Star Wars Luke Skywalker, R2D2, Darth Wader és Trooper fénykardok kilőnek, a Star Wars leghíresebb szereplőinek megjelenéséről mintázták.


A Star Wars R2D2 fénykard gyűjtemény parti kellék főbb jellemzői

  • A Star Wars sorozat Lightsaber Squad kollekciójának fénykardjai
  • Kék, zöld és piros színű fénykard, amelyeket Luke Skywalker, R2D2, Darth Vader és Stormtrooper megjelenéséről nintáztak
  • A fénykard alkalmas a gyermekek számára, nagyszerű darab a gyűjtők számára is
  • A kard a csukló éles mozgására lő ki a helyéről
  • Támogatja a képzelőerőt és a játékérzetet
  • 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Vegyél részt a galaktikus csatákban a Star Wars Lightsaber Squad fénykardokkal

Ki ne ismerné a Csillagok háborúja birodalmi klónozott katonáit, az úgynevezett rohamosztagosokat; a híres Jedi-t, Luke Skywalker-t, Darth Vader gonosz szereplőt vagy a népszerű R2D2 droidot?  Így talán az nem is meglepetés, hogy ezek a szereplők számos Csillagok háborúja kiegészítőt ihlettek, amely magában foglalja a Lightsaber Squad sorozat fénykardjait is. A fénykard kollekciót a sorzat szereplőinek megjelenéséről mintázták.

Star Wars kilövellő fénykard feldobja az ünneplést

A Star Wars Lightsaber Squad fénykard tökéletes kiegészítése lehet a jelmezednek vagy a Csillagok háborúja gyűjteményednek, emellett feldobja a családi ünneplést is. A kék, piros és zöld színű fénykard kilövése egy egyszerű csuklómozdulattal történik, jó választás a Csillagok háborúja tematikájú gyerekjátékokhoz. Ez a parti kellék az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro márka terméke, amely igazolja a Star Wars Luke Skywalker, Darth Vader, Stormtrooper és R2D2 fénykardok kivételes minőségét és páratlan feldolgozását.



Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Csillagok háborúja

Tulajdonságok

Fegyver típusa Fénykard

Típus

Típus Fegyver
Kód:  HRAbz15891
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993777891
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20