Oldal frissítése

Star Wars BL Jar Jar Binks

5 1 értékelés
14 690 Ft

Star Wars BL Jar Jar Binks

Lehetsz akár lelkes Csillagok háborúja gyűjtő, vagy esetleg csak szeretnél a gyermekednek egy új játékot vásárolni, a Csillagok Háborúja: Baljós árnyak Jar Jar Binks figura egyértelműen jó választás. A Star Wars BL Jar Jar Binks figuráját 15 cm-es magasság és részletgazdag feldolgozás jellemzi. Jár mellé 3, a karakterre jellemző tipikus kiegészítő. Jar Jar Binks figurája alkalmas ajándékként a kultikus Csillagok háborúja sorozat minden rajongójának vagy a gyűjteményed kiegészítéséhez. Négy éves kortól örvendezteti meg a fiúkat és a lányokat. A figura végtagjai mozgathatóak, így képes a különféle pozíciók megtartására és ideális a játékhoz is.


A Star Wars BL - Jar Jar Binks figura főbb jellemzői

  • Hasbro figura a Csillagok háborúja: Baljós árnyak film galaktikus világából
  • Jar Jar Binks figura kidolgozott részletekkel
  • Gyűjtői figura és érdekes játék egyszerre
  • A Star Wars BL Jar Jar Binks játék 4 éves kortól alkalmas lányok és fiúk számára
  • A figura a Lucasfilm Ltd. engedélyével rendelkezik és gyűjtői csomagolásban szállítják
  • A műanyagból készült Jar Jar Binks figura 15 cm magas, a mozgatható ízületeknek köszönhetően különböző pozíciókba állítható
  • A figura rendelkezik a hősre jellemző 3 kiegészítővel is
  • Alkalmas játékként, talizmánként, gyűjtemény részeként vagy ajándékba


Jar Jar Binks egyedülálló figurája a Csillagok háborúja sorozatból

Minden Csillagok háborúja mozifilm rajongó örömmel fogadja a Star Wars BL kollekció új és exkluzív figuráját, különösen Baljós árnyak film kedvelői. A Jar Jar Binks figura téged is lenyűgöz valósághű és kifinomult megjelenésével, amelyet az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro kölcsönzött neki. Tagolt formatervezésének hála a figura képes a különféle pozíciókra, így egy újabb szintre emeli a játékélményt.

Bővítsd a Star Wars gyűjteményedet a BL Jar Jar Binks figurával

A híres Csillagok Háborúja: Baljós árnyak filmben szereplő Jar Jar Binks figura megvásárlásával nem csak a legalább 4 éves korú gyermekeknek szerezhetsz örömet, akik játszhatnak a figurával, hanem a sorozat minden rajongójának és gyűjtőjének is. A műanyagból készült figura gyűjtői csomagolásban érkezik a Csillagok háborúja alkotója, a Lucasfilm Ltd. licenszével. A figura mellé jár a karakterre jellemző 3 kiegészítő is.



Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 15 cm

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Tulajdonságok

Típus Akció
Fajta Figurák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Mozgó végtagokkal
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db
Kód:  HRAbz15882
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993782680
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10