Oldal frissítése

Star Wars 7. rész - Finn

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Star Wars 7. rész - Finn

Tapasztald meg a Star Wars hetedik epizódjának kalandjait a volt birodalmi gyalogos, FN-2187 Rohamosztagos szemszögéből! Lépj be a Star Wars világába, és éld át újra a lenyűgöző történet. A szavad is eláll majd Finn váratlan fordulataitól és lélegzetelállító tetteitől, melyeknek köszönhetően végül hőssé válik. Ahhoz, hogy túléld eme csatákkal és hatalmas ellenségekkel teli világot, hatékony fegyverre és kiegészítő berendezésekre is szükséged lesz. A figura tetszés szerint kombinálható a sorozat többi tagjával, így bármilyen, számodra érdekes szituációt eljátszhatsz. 

Legfontosabb jellemzői

  • Mozgatható figura a Star Wars összes rajongója számára
  • Minőségi és részletgazdag kidolgozásának köszönhetően expozícióhoz és játékra is alkalmas
  • Kompatibilis a sorozat többi tagjával
  • Apró alkatrészeket tartalmaz, így 4 év feletti gyermekek számára készült

Star Wars

Az első, 1977-es vetítése óta a Star Wars egy kultikus sci-fi sorozattá nőtte ki magát. Ezen márkanév alatt a szerző és rendező, George Lucas, egy lenyűgöző univerzumot hozott létre, mely legfőképp a Sith és Jedi rendek közötti konfliktusra fókuszál. A történet a népszerű filmek mellett a könyvadaptációkban, a számítógépes játékokban és a TV sorozatokban bontakozik ki igazán.

 

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 9,5 cm
Kód:  HRAa6261f
Termékszám:  ASRT5010994920388
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20