Oldal frissítése

Staedtler Ergo Soft Box, 12 szín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Staedtler Ergo Soft Box, 12 szín

Amennyiben Ön kreatív egyénnek vallja magát, akinek az igazi kikapcsolódást a ceruzák, színesceruzák és papír társaságában eltöltött idő jelenti, akkor biztosan imádni fogja a Staedtler háromszög alakú színes ceruzákat tartalmazó készletét. Ezek a színes ceruzák nagyon könnyen megszerethetők ergonomikus formájuknak köszönhetően, amely kényelmes fogást biztosít, így akár órákon keresztül is nyugodtan rajzolgathat. A háromszög alakú színes ceruzákat műanyag tokban szállítjuk, amely egyrészt védi a színezőket a sérülésektől, másrészt azok állványaként is funkcionálhat. Az Ergo Soft Box színes ceruzák töredezését az egyedülálló, innovatív, fehér színű ABS védőréteg jelentős mértékben minimalizálja.

Az Ergo Soft Box háromszög alakú színes ceruza készlet legfontosabb jellemzői

  • egyedülálló, ergonomikus, háromszög alak csúszásgátló felülettel
  • a műanyag tok állványként is funkcionálhat
  • ABS - fehér védőréteg növeli a töréssel szembeni ellenállást
  • élénk, telt színek
  • PEFC tanúsítvány

Élvezze a színeket a Staedtler háromszög alakú színes ceruzáival

A háromszögletű színes ceruzák szettje összesen 12 színt tartalmaz. Kiváló minőségű színes ceruza készletről van szó, amely telt és élénk színeket kínál, így nem kell aggódnia a gyenge, fakó árnyalatok miatt, amelyek a papíron gyakorlatilag meg sem látszódnak. A ceruzákba 3 mm vastag puha ceruzabélt ültettek be, amely lehetővé teszi minden apró részlet tökéletes megrajzolását. A színes ceruzák nem csupán a beültetett minőségi ceruzabélnek köszönhetően faraghatóak könnyen, hanem kiváló minőségű a fa alapanyagnak köszönhetően is. A színes ceruzákhoz ugyanis fenntartható erdőgazdaságból származó fát használtak fel, melyet a PEFC tanúsítvány igazol. Hagyja képzeletét szabadon sodródni a fantázia csupaszín hullámain, melynek termékeit a Staedtler minőségi színes ceruzáinak köszönhetően egyszerűen papírra vetheti, minden apró részlettel együtt!

Paraméterek

Típus

Típus Zsírkréták

Markolat

Markolat alakja Háromszög alakú
Kód:  HRAif3882
Termékszám:  4007817157077
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05