Oldal frissítése

Staedtler Ergo Soft színesceruza készlet 36 színben

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Staedtler Ergo Soft színesceruza készlet 36 színben

Ha Ön azok közé a kreatív emberek közé tartozik, akik ceruzák, színes ceruzák és papírlapok mellett szeretnek pihenni, biztosan megszereti a Staedtler cég háromszögletű színesceruza készletét. Limitált kiadásról van szó, melyet Johanna Basford népszerű könyvillusztrátor neve fémjelez. Amennyiben tehát a rajzolás rajongói közé tartozik, biztosan elégedett lesz ezekkel a fémdobozban tárolt színes ceruzákkal. Megkedveli a ceruzákat az alakjuk miatt, amely kényelmes fogást biztosít, így kényelmesen rajzolhat akár órákon át. A fémdoboz és az  egyedülálló és innovatív ABS fehér színű védőréteg minimalizálja annak a lehetőségét, hogy az Ergo Soft ceruzák eltörjenek.

Az Ergo Soft Staedtler háromszög alakú színesceruza készlet főbb jellemzői

  • széles színskála (36 árnyalat)
  • egyedülálló háromszög alak csúszásgátló felülettel
  • Johanny Basford limitált kiadás
  • a műanyag doboz állványként is szolgálhat
  • ABS fehér színű védőréteg növeli az ellenállást a töréssel szemben
  • hangsúlyos és telített színek
  • PEFC tanúsítvány

Élvezze a színeket a Staedtler háromszög alakú színes ceruzával

A háromszög alakú színesceruzák készlete 36 színárnyalatot tartalmaz. A minőségi színes ceruzák telt és élénk színárnyalatokat kínálnak. Nem kell aggódnia a matt árnyalatok miatt, amelyek a papíron tulajdonképpen elvesznek. A puha, élénk színű ceruzahegy biztosítja a részletek tökéletes kidolgozását. A ceruzák könnyen faraghatóak nemcsak a tökéletesen beágyazott hegynek, hanem a minőségi fából készült testnek köszönhetően is. A ceruzatest minőségű faanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik, amit a PEFC tanúsítvány is megerősít. Engedje szabadjára fantáziáját, és valósítsa meg elképzeléseit a kiváló minőségű háromszögletű ceruzakészlettel, tökéletes részletességgel.

 

Paraméterek

Típus

Típus Zsírkréták

Markolat

Markolat alakja Háromszög alakú
Kód:  HRAif3883
Termékszám:  4007817028605
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15