Oldal frissítése

Squishmallows Szivárványos tengeri nyúl - Noe

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Squishmallows Szivárványos tengeri nyúl - Noe

Squishmallows Szivárványos tengeri nyúl - Noe


Squishmallows Szivárványos tengeri nyúl - Noe

Hallottál már a népszerű Squishmallows plüssökről? A nevük a "marshmallows" szóból származik, mert fantasztikusan puhák, és egyszerűen ölelnivalóak. Nincsenek kemény részeik, így kisgyermekeknek alvópárnaként is szolgálhatnak. Ezeknek a játékoknak az egyik legfőbb jellemzőjük a sokféleségük, mivel számos formában és méretben kaphatóak. Emellett speciális kitöltésüknek köszönhetően nem gyűrődnek össze, ezért mosógépben is moshatóak. A Squishmallows plüss magassága 20 cm.

Squishmallows Szivárványos tengeri nyúl - Noe főbb tulajdonságai

  • Az első érintésre mindenkit magával ragad, mivel extra puha
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Egyike a több mint 450 Squishmallows plüss fajtának, amelyeket a világ minden táján fellelhetsz
  • A Squishmallows plüss 20 cm magas

Köszöntsük a Squishmallows-okat az otthonunkban

A Squishmallows töretlen népszerűsége generációkon átívelő. Világszerte minden gyermek ismeri, és szereti. Az idősebb gyermek számára nem csupán játékként szolgál, hanem idővel a szobájuk meghitt díszévé válik. A felnőttek számára ezek a plüssök elsősorban gyűjtői értékkel bírnak. Világszerte több mint 450 különböző Squishmallows fajta létezik, amelyek eltérő megjelenési formákkal és méretekkel rendelkeznek. Minden Squishmallows plüssön megtalálható a neve és az ő története. Válassz olyat, amelyik plüss története Téged és gyermekedet is megérinti. Ebből az egyedi plüssből kialakíthatod saját családodat, és létrehozhatod az egyedi gyűjteményedet.

 

Noe, a Szivárványos tengeri nyúl

Noe, a Szivárványos tengeri nyúl mindig feldobja a napot egy szivárvánnyal és némi önbizalommal. Noe mindent feljegyez a naplójába, hogy mindig képben legyen a saját gondolatairól. Nagyon szereti hallgatni a rádiót, és mindig szívesen szundít egy kicsit.

A Szivárványos tengeri nyúl - Noe valójában a tengerből származik

Noe, a Szivárványos tengeri nyúl valójában egy tengeri élőlény. Ragyogó pasztell szivárványos színekben pompázik. Gyönyörű, bolyhos fehér füle van, amelyek valójában orrszarvú fülek. Ezekkel a fülekkel a különféle hangokat észleli. Bolyhos hasú és fehér farokú állatka, aki mindig mosolyog.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Méret

Méret Kisméretű

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat

Innen ismerheted

Téma Squishmallows
Kód:  HRAkc05723
Termékszám:  196566163829

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20