Oldal frissítése

Squishmallows Róka sárga fejpánttal - Fifi

5 3 értékelés
4 190 Ft

Squishmallows Róka sárga fejpánttal - Fifi

Nincs alternatív szöveg a képhez!Squishmallows Róka sárga fejpánttal - Fifi

Hallottál már a népszerű Squishmallows plüssökről? A nevük a "marshmallows" szóból származik, mert fantasztikusan puhák, és egyszerűen ölelnivalóak. Nincsenek kemény részeik, így kisgyermekeknek alvópárnaként is szolgálhatnak. Ezeknek a játékoknak az egyik legfőbb jellemzőjük a sokféleségük, mivel számos formában és méretben kaphatóak. Emellett speciális kitöltésüknek köszönhetően nem gyűrődnek össze, ezért mosógépben is moshatóak. A Squishmallows plüss magassága 20 cm.

Squishmallows Róka sárga fejpánttal - Fifi fő jellemzői

  • A Squishmallows plüss olyan, mint egy róka
  • Eszméletlen puhaságának köszönhetően minden ágyban helyet talál
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Világszerte több mint 450 féle Squishmallows látezik
  • A Squishmallows plüss 20 cm magas

A Squishmallows plüssök gyszerűen elbűvölőek

A Squishmallows töretlen népszerűsége generációkon átívelő. Világszerte minden gyermek ismeri, és szereti. Az idősebb gyermek számára nem csupán játékként szolgál, hanem idővel a szobájuk meghitt díszévé válik. A felnőttek számára ezek a plüssök elsősorban gyűjtői értékkel bírnak. Világszerte több mint 450 különböző Squishmallows fajta létezik, amelyek eltérő megjelenési formákkal és méretekkel rendelkeznek. Minden Squishmallows plüssön megtalálható a neve és az ő története. Válassz olyat, amelyik plüss története Téged és gyermekedet is megérinti. Ebből az egyedi plüssből kialakíthatod saját családodat, és létrehozhatod az egyedi gyűjteményedet.

 

Squishmallows Róka sárga fejpánttal - Fifi

A Squishmallows róka sárga fejpánttal - Fifi, az első nyolc közé tartozik, amelyek valaha is világra jöttek. Nagyon vállalkozó szellemű. Utazott az Északi-sarkkörig és a hegyekig is. Születésnapja október 6-án van, és eléggé vad. Energiáját jógával szabályozza, és jóga oktató szeretne lenni. Imád sok időt tölteni a barátaival, és szabadidejét a szabadban tölti. A Squishmallows róka sárga fejpánttal - Fifi, tűzoltó parancsnokká vált az idők során. A mentőcsapatával oltja a tüzet, és a háztetőkről menti meg a macskákat.

A Squishmallows Róka sárga fejpánttal - Fifi gyönyörű színű

A Squishmallows róka sárga fejpánttal - Fifi korallpiros színű, és háromszög alakú fülekkel rendelkezik. A szemeken, a füleken és a farok végén is fehér szín található. Fekete kerek szemei, háromszög alakú orra és ferde bajusza van.


Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Róka

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc05718
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  196566163775

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05