Oldal frissítése

Squishmallows Pókember - Ghost Spider 13 cm

5 790 Ft

Squishmallows Pókember - Ghost Spider 13 cm

Szeretnél egy szeretnivaló plüssjátékot? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a keresett SQUISHMALLOWS plüssjáték, mely 3 éves kortól ajánlott. Ezenfelül hű barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssjátékról van szó, mely nagyon puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 13 cm.

Beszélt már valaki neked a Squishmallows-ról? Ezeknek a plüssöknek találóan a marshmallow, azaz mályvacukor adta a névötletet, mert ugyanolyan puhák és ölelgetésre találták ki őket. Kisgyermekek számára is alkalmasak, hiszen nem találsz rajtuk műanyag vagy egyéb kemény részeket. Változatos méretben, különböző mintákkal és mindenféle formában kaphatók ezek a plüssök. Ráadásul az exkluzív töltetnek köszönhetően, amely nem deformálódik, mosógépben is moshatod őket. Ez a népszerű Squishmallows plüss 13 cm magasságal büszkélkedhet.

Squishmallows Pókember - Ghost Spider 13 cm fő jellemzői

  • Ezen SQUISHMALLOWS plüssjáték hű barátja lesz a gyermekednek
  • 3 éves kortól javasolt
  • Puha kivitelét egykettőre megszereti a kisgyermeked
  • A populáris SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 13 cm

A népszerű Squishmallows Pókember - Ghost Spider 13 cm plüss legfontosabb jellemzői

  • Puha kialakításának köszönhetően minden kiságyban megtalálja a helyét
  • 3 éves kortól javasolja a gyártó
  • Egy hatalmas gyűjtemény része, amely több, mint 450 féle plüsst tartalmaz
  • A puha Squishmallows plüss magassága 13 cm

Hívd meg valamelyiket magadhoz!

A Squishmallow-t világszerte szeretik a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Az idősebb gyerekek számára, amellett, hogy nagyszerű vele játszani, még szobadekorációként is megállja a helyét. A felnőttek körében pedig azért népszerű, mert kollekciót lehet belőle létrehozni. A világon több mint 450 különböző formájú és méretű Squishmallows fajta létezik. Minden Squishmallows-on rajta van a neve és az "életrajza". Az alapján választhatsz új barátot, hogy kinek a története tetszik neked vagy a gyermekeidnek. Eredeti plüssök, hogy saját társaságod legyen, így kaphatsz egy különleges gyűjteményt.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 13 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07162
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  191726414308

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15